Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal și Liverpool se luptă pentru noul star produs de RB Salzburg

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/01/2021 la 07:42 GMT+2

Patson Daka (RB Salzburg) a declarat că își dorește să fie ca Pierre-Emerick Aubameyang (căpitanul lui Arsenal) și ca starurile lui Liverpool, Sadio Mane și Mohamed Salah.

Patson Daka este golgheterul lui RB Salazburg

Credit imagine: Getty Images

Daka, în vârstă de 22 de ani, a stârnit interesul mai multor cluburi din Premier League, printre care Liverpool, Arsenal și Manchester United.
Internaționalul din Zambia a ajuns la RB Leipzig în 2017 și a progresat consatnt, marcând 27 de goluri sezonul trecut. Daka a început și a acest sezon și a reușit 15 goluri și cinci assisturi în 17 partide.

Patson Daka, aluzii spre Arsenal și Liverpool

„Să văd că au reușit frații noștri, precum Aubameyang, Salah sau Mane, este ceva ce îmi dă speranța că și eu voi reuși”, a declarat Daka pentru BBC Sport.
”Cred că atunci când oamenii fac astfel de comparații este minunat, uitându-mă la ce statut are Sadio Mane, ce fel de fotbal joacă și ce fel de persoană este. Cel mai important lucru pe care l-am observat este că clubul (Salzburg) nu se concentrează pe a primi mulți bani pe jucători. Sunt concentrați pe dezvoltarea fotbaliștilor”, a afirmat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo