Agentul lui Lautaro Martinez s-a întâlnit cu oficialii celor de la Atletico Madrid și Real Madrid pentru a discuta despre un posibil transfer al argentinianului.
Deși Martinez este fericit la Inter, agentul său, Alejandro Camano, s-a întâlnit în această săptămână cu cele două cluburi din capitala Spaniei.
Nu va fi ușor însă pentru Lautaro să plece de la Inter, însă există și alte echipe care îi monitorziează situația. Barcelona părea favorită să-l transfere vara trecută, însă situația financiară dificilă de la club i-a scos pe catalani din cursă de această dată.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Prioritățile celor de la Real Madrid sunt în aceste momente Mbappe sau Haaland, însă ambii sunt ținte extrem de dificile astfel că madrilenii caută și variante de rezervă. De cealaltă parte, Atletico este și ea în căutare de atacant având în vedere că Luis Suarez are varianta să părăsească clubul în această vară.

Nicola Ventola a anunțat transferul lui Lautaro la Atletico

Nicola Ventola, fostul atacant al lui Inter, a dezvăluit anterior că Lautaro Martinez va fi, din vară, jucătorul lui Atletico Madrid.
"Arunc bomba: Lautaro Martinez s-a transferat la Atletico Madrid. Va merge acolo din vară, se pare că s-a făcut. Pe bani buni, se spune", a dezvăluit Nicola Ventola într-o discuție pe canalul de Twitch al lui Christian Vieri.
Lautaro Martinez a ajuns în 2018 la Inter, de la Racing Club, pentru 22 milioane de euro. De atunci, evoluțiile lui au fost constant bune, marcând 36 de goluri în 98 de partide.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42