Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lautaro Martinez, dorit în La Liga! Agentul său a stat deja de vorbă cu două cluburi

Vlad Dumitrescu

Publicat 23/05/2021 la 11:58 GMT+3

Lautaro Martinez este printre jucătorii care s-ar putea transfera în această vară iar Atletico Madrid și Real Madrid sunt interesate de serviciile sale, conform MARCA.

Inter-Sampdoria, Serie A 2020-2021: Lautaro Martinez esulta dopo il gol su rigore del 5-1 (Getty Inages)

Credit imagine: Getty Images

Agentul lui Lautaro Martinez s-a întâlnit cu oficialii celor de la Atletico Madrid și Real Madrid pentru a discuta despre un posibil transfer al argentinianului.
Deși Martinez este fericit la Inter, agentul său, Alejandro Camano, s-a întâlnit în această săptămână cu cele două cluburi din capitala Spaniei.
Nu va fi ușor însă pentru Lautaro să plece de la Inter, însă există și alte echipe care îi monitorziează situația. Barcelona părea favorită să-l transfere vara trecută, însă situația financiară dificilă de la club i-a scos pe catalani din cursă de această dată.
Prioritățile celor de la Real Madrid sunt în aceste momente Mbappe sau Haaland, însă ambii sunt ținte extrem de dificile astfel că madrilenii caută și variante de rezervă. De cealaltă parte, Atletico este și ea în căutare de atacant având în vedere că Luis Suarez are varianta să părăsească clubul în această vară.

Nicola Ventola a anunțat transferul lui Lautaro la Atletico

Nicola Ventola, fostul atacant al lui Inter, a dezvăluit anterior că Lautaro Martinez va fi, din vară, jucătorul lui Atletico Madrid.
"Arunc bomba: Lautaro Martinez s-a transferat la Atletico Madrid. Va merge acolo din vară, se pare că s-a făcut. Pe bani buni, se spune", a dezvăluit Nicola Ventola într-o discuție pe canalul de Twitch al lui Christian Vieri.
Lautaro Martinez a ajuns în 2018 la Inter, de la Racing Club, pentru 22 milioane de euro. De atunci, evoluțiile lui au fost constant bune, marcând 36 de goluri în 98 de partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo