Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Philippe Coutinho ar putea ajunge la Arsenal în această vară. Agentul său joacă un rol important

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/06/2020 la 16:20 GMT+3

Agentul lui Philippe Coutinho, Kia Joorabchian, dorește să îl aducă pe brazilian la Arsenal în această vară.

Coutinho wird zum FC Barcelona zurückkehren

Credit imagine: SID

Mișcarea este departe de a fi finalizată, însă agentul lui Coutinho speră ca el să ajungă pe Emirates în această vară. Coutinho a petrecut ultimul an împrumutat de Barcelona la Bayern Munchen după 18 luni deloc spectaculoase pe Camp Nou.
Catalanii au cheltuit peste 140 de milioane de euro pentru fostul jucător al lui Liverpool, însă el nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Totuși, rămâne un jucător de mare calitate și cu siguranță ar putea să o ajute pe Arsenal dacă se va întoarce la forma care l-a consacrat la Liverpool.
Dacă el va ajunge la Arsenal, se va întâmpla doar în condițiile în care măcar o parte din salariu va fi plătită în continuare de Barcelona. Arsenal va avea parte de un nou sezon în afara UEFA Champions League și ar putea rata chiar și Europa League, acest lucru având posibile efecte financiare puternice. Mikel Arteta trebuie să recunostruiască echipa însă iar un jucător de calibrul lui Coutinho ar fi util.
Joorabchian, agentul lui Coutinho, a declarat în mai că nu se luase încă nicio decizie privind viitorul jucătorului. ”După cum am mai spus de multe ori în aceste vremuri pline de incertitudine nu vorbim de transferuri sau despre planuri de viitor”.
Bayern a informat că nu îi va activa clauza de cumpărare. Jucătorul de 28 de ani va avea astfel de ales între a se întoarce la Barcelona pentru a se lupta la un loc de titular în echipa lui Quique Setien sau să forțeze o întoarcere în Premier League.
Premier League 27-29 iunie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo