Mamaev a semnat un contract pe doi ani cu FC Rostov, cu posibilitate de prelungire pe încă un an după ce fosta sa echipă, Krasnodar, a anunțat pe 20 septembrie că Mamaev a fost pus pe liber.
Mamaev, în vârstă de 31 de ani, a fost prezentat oficial pe stadion în aplauzele spectatorilor și a primit numărul 10 pe tricou.
Alexandr Kokorin, de la Zenit Sankt Petersburg și Pavel Mamaev au fost eliberați pe 17 septembrie din închisoare după ce au petrecut 11 luni după gratii. Ei au fost condamnați în octombrie 2018 pentru huliganism și agresiune.
Transfers
Transferul lui Timo Werner, blocat de pandemie! Motivul pentru care mutarea riscă să pice
12/06/2020 LA 09:27
Kokorin și Mamaev fuseseră condamnați inițial la 18 luni de închisoare pe 8 mai dar pe 6 septembrie instanța a decis că pot fi eliberați condiționat. Cei doi au agresat oficiali ruși într-o cafenea din Moscova în octombrie 2018 după partida dintre Krasnodar și Zenit. Mai mult, într-un incident separat Kokorin și Mamaev au agresat și șoferul unei jurnaliste de la televiziunea publică din Rusia, în aceeași noapte.
Kokorin l-ar fi lovit de trei ori cu un scaun pe Denis Pak, oficial al Ministerului Industriei și Comerțului însă Zenit nu a renunțat la atacantul rus care face parte în continuare din lotul echipei și tocmai a semnat un nou contract valabil până la sfârșitul sezonului.
FC Rostov, echipă la careu mai jucat pe parcursul timpului Sorin Ghionea, Prepeliță sau Cociș, se află pe locul trei în campionatul Rusiei, la egalitate de puncte cu Lokomotiv Moscova și la doar două puncte distanță de liderul TSKA Moscova.
Lupta e strânsă aproape de vârful clasamentului în Rusia – Krasnodar și Zenit au și ele tot 23 de puncte, la fel ca FC Rostov. Așadar, este vorba de cinci echipe separate de doar două puncte. Pe locul șase, la mare distanță cu 15 puncte, este echipa lui Ionuț Nedelcearu, FC Ufa.
Transfers
Lyon a vândut un mijlocaș în Bundesliga, jucătorul nu va mai putea evolua în returul cu Juve din UCL
09/06/2020 LA 15:16
Transfers
Mbappe, trimis să scrie istorie lângă Jurgen Klopp: "Vei fi un rege la Liverpool!"
04/06/2020 LA 05:39