Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă

Bianca Dumitru

Actualizat 28/11/2021 la 20:31 GMT+2

Galatasaray a jucat în această seară pe terenul celor de la Yeni Malatyaspor, în meciul din a 14-a etapă a Super Lig. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, singurul român aflat pe teren fiind Alexandru Cicâldău.

Marius Șumudică (Yeni Malatyaspor)

Credit imagine: Getty Images

Galatasaray a înfruntat-o în această seară, în deplasare, pe Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, într-un meci din a 14-a etapă a campionatului Turciei. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, deși formația lui Fatih Terim părea favorită la obținerea unei victorii conform clasamentului.
Niciunul dintre românii de la Galatasaray nu a fost titular în acest meci, Alexandru Cicâldău fiind introdus la pauză în locul lui Kilinc, în timp ce Olimpiu Moruțan a rămas rezervă. Fostul jucător al Universității Craiova a avut câteva ocazii bune de a marca, însă nu a reușit să modifice tabela.
Meciul nu a fost lipsit de incidente, tensiunea atingând cote maxime în ultimele minute de joc, când s-au dictat 9 minute de prelungire, din cauza unei ciocnirii între mai mulți fotbaliști, după un atac al gazdelor.

Marius Șumudică, eliminat în ultimele secunde ale partidei cu Galatasaray

În ultimele secunde ale partidei, Marius Șumudică, antrenorul gazdelor, a văzut un cartonaș roșu, fiind eliminat în urma unei crize de nervi.
Momentele tensionate s-au petrecut în ciuda faptului că înainte meci, la conferința de presă, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor a declarat că nu-și mai dorește să iasă în evidență în scandaluri, cerându-le arbitrilor să fie corecți.
"Să vină aici și să ne bată cu fotbalul practicat pe teren și atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenția arbitrului sau a mai știu eu cui. Șumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse", a spus Șumudică înaintea meciului cu Galatasaray.
În urma remizei din această seară, echipa lui Fatih Terim este pe locul 8 în clasamentul din Super Lig, cu 22 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor ocupă a 17-a poziție, cu 13 puncte.
În următoarea etapă din campionat, Galatasaray va primi vizita celor de la Altay, iar echipa lui Șumudică va juca pe terenul celor de la Konyaspor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo