Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan a marcat primul gol pentru Ankaragucu! Echipa sa a obținut prima victorie a sezonului

Dani Morar

Publicat 18/09/2023 la 21:59 GMT+3

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol după împrumutul la Ankaragucu. Românul a egalat în partida cu Sivasspor și a contribuit din plin la prima victorie a echipei sale, după 5 etape din acest sezon.

Olimpiu Moruțan, Ankaragucu. Sursa: Twitter.

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan a revenit în Turcia în această vară, după experiența de la Pisa, în Serie B. El a fost împrumutat acolo de Galatasaray, care a decis să nu îl păstreze în lot nici pentru acest sezon.
Românul a ajuns la Ankaragucu, unde a jucat luni seara a 5-a partidă. Moruțan a început ca titular pentru a 3-a oară la rând, de această dată în deplasarea de la Sivasspor.
Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Samuel Saiz, iar mijlocașul nostru a egalat după o jumătate de oră. Cehul Matej Hanousek a centrat, iar Moruțan a reluat cu capul din apropierea liniei careului de 16 metri, fără a-i da vreo șansă portarului advers.
În repriza a doua, Sivasspor a rămas în 10 oameni după ce Clinton N’Jie a văzut al doilea cartonaș galben, iar oaspeții au profitat din plin. Tolga Cigerci a marcat în minutul 66, iar Cephas a majorat diferența în minutul 90+6, stabilind scorul final, 3-1 pentru Ankaragucu, care obține prima victorie a sezonului.
Echipa lui Moruțan are 5 puncte în 5 etape în noul sezon și a egalat-o în clasament chiar pe adversara de azi. Pentru Ankaragucu urmează meciul de acasă împotriva lui Konyaspor, iar apoi deplasarea de la Galatasaray, echipa la care e legitimat Moruțan.
Citește și:

Dennis Man a marcat și el pentru Parma în acest weekend

Dennis Man a revenit cu gol la Parma, după ce a ratat 3 partide la italieni din cauza unei accidentări și a contribuit la urcarea pe primul loc. El nu a putut fi prezent nici la naționala României pentru dubla cu Israel și Kosovo, dar astăzi a intrat ca titular și nu a dezamăgit.
Fostul jucător de la FCSB și UTA Arad a deschis scorul în partida cu Catanzaro, din etapa a 5-a din Serie B, în minutul 18. Bonny a centrat pe jos, iar Man a reluat din zona punctului de la 11 metri și a deblocat tabela.
Românul a avut o acțiune interesantă în minutul 31 și a mai avut câteva ocazii de a marca, site-ul Parmalive comparându-l cu Cristiano Ronaldo în această zi de grație.
"Ce acțiune a lui Dennis Man! Românul se deghizează în Cristiano Ronaldo, scoate din joc jumătate din apărarea lui Catanzaro și rămâne singur cu portarul Fulignati, însă este blocat. Când Parma pleacă pe contraatac pare de neoprit, iar Man pare că are o zi de grație", au scris italienii, citați de sport.ro.
Man a fost schimbat la pauză pentru a nu fi forțat după accidentarea suferită, moment în care scorul era 3-0 pentru Parma, după dubla lui Benedyczak. Partipilo și Colak au stabilit scorul final în repriza a doua, iar Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo