Răzvan Lucescu a făcut o serie de declarații care pot fi catalogate instigatoare la finalul partidei Olympique Marseille - PAOK. Echipa românului a pierdut cu 2-1 pe Stade Velodrome, astfel că păstrează în continuare șanse la calificarea în semifinalele competiției.
Nu rezultatul a fost cel care l-a deranjat pe Lucescu Jr., ci incidentele din tribune. Fanii celor două echipe s-au bătut prin tot orașul înaintea meciului și au continuat răfuielile și pe stadion. Antrenorul lui PAOK a criticat vehement atitudinea suporterilor francezi și i-a sfătuit pe aceștia să nu călătorească în Grecia la returul de săptămâna viitoare.
Citește și:
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05

Răzvan Lucescu, criticat în termeni duri de presa franceză

Vorbele românului nu au fost trecute cu vederea de presa franceză, care l-a taxat sever. Jurnaliștii de la RMC l-au făcut "nebun" pe managerul român și au sugerat că UEFA ar trebui să-l sancționeze pentru declarațiile de după meci.
"Declarația antrenorului (n.r. Răzvan Lucescu) este o nebunie. Omul e nebun să spună așa ceva. Nici măcar nu știu dacă UEFA nu ar trebui să intervină pentru a-l sancționa", a spus Daniel Riolo, jurnalist RMC, citat de Gazetta.gr.
Vioențele în lanț dintre suporterii lui Marseille și PAOK au o explicație. Fanii francezilor sunt înfrățiți cu cei de la AEK Atena, una dintre marile rivale ale lui PAOK. Mai mulți suporteri din capitala Greciei s-au deplasat și ei în Franța pentru a o susține pe OM, astfel că scânteia era deja aprinsă.
E greu de crezut că fanii lui Marseille vor asculta sfatul lui Lucescu Jr. și nu vor merge săptămâna viitoare în Grecia, astfel că sunt șanse mari ca "războiul" să continue.
Ligue 1
PSG s-a impus categoric la Angers, dar sărbătoarea cuceririi titlului în Ligue 1 a fost amânată
20/04/2022 LA 12:44
Ligue 1
PSG - Marseille 2-1 | Neymar și Mbappe au adus echipa pariziană la un pas de titlu
17/04/2022 LA 20:56