Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Deac, apt pentru meciul cu Slavia? Ce a răspuns Dan Petrescu

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/10/2022 la 22:47 GMT+3

CFR Cluj joacă joi seara, de la ora 19:45, pe teren propriu, cu Slavia Praga, iar Dan Petrescu, tehnicianul campioanei, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care formația sa îl va disputa în etapa a patra din grupele Conference League. Acesta a vorbit și despre starea lui Ciprian Deac, care a ieșit accidentat la meciul cu UTA, și despre șansele ca acesta să fie pe teren joi.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
CFR Cluj abordează meciul retur cu Slavia Praga după remiza de la Arad, cu UTA, scor 1-1, însă cu un moral bun în urma succesului obținut în urmă cu o săptămână, în Cehia. Dan Petrescu a prefațat în cursul zilei de miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, partida pe care echipa sa o va avea joi seara, și, așa cum o făcuse și înaintea primei întâlniri, a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarei de la Praga. Petrescu este de părere că cehii sunt atât de puternici încât în actuala stagiune pot ajunge în finala competiției.
Acesta a vorbit și despre starea de sănătate a lui Ciprian Deac, care a ieșit accidentat în meciul de la Arad, dar care are totuși dorința să evolueze în jocul de joi seara.
CITEȘTE ȘI:

Petrescu, despre situația lui Ciprian Deac

Dan Petrescu a avut din nou cuvinte mari la adresa adversarilor din Cehia, pe care îi consideră valoroși, dar și periculoși, în ciuda numeroaselor probleme de lot cu care se confruntă.
Ardelenii au și ei dificultăți, căci unui dintre cei mai importanți oameni din lot, Ciprian Deac, are o situație incertă înaintea duelului cu Slavia, după ce a ieșit accidentat din meciul cu UTA Arad, atunci când a fost faultat dur de Isac, în minutul 72.
Petrescu a afirmat la conferința de presă că Deac are dorința de a evolua la meciul de joi seara, dar o decizie finală în cazul său se va lua mai aproape de ora de start a partidei.
"Astăzi vom vedea la antrenament. Acum când terminăm conferinţa. Vrea să se antreneze, normal. Nu l-am văzut niciodată să nu îşi dorească să se antreneze, în 5 ani. Şi cred că vrea să joace. Dar să vedem acum cum va fi. Dacă va fi bine, cred că va juca. Dacă nu, va fi doar pe bancă. Trebuie să treacă peste antrenamentul de azi", a afirmat "Bursucul" la conferința de presă.

Dan Petrescu, cuvinte mari la adresa Slaviei Praga

Petrescu a declarat că echipa sa țintește victoria, deși adversarul este unul redutabil, pe care anul acesta îl vede în finala Conference League.
"Important este ca, indiferent dacă vom lua gol, să câștigăm. Pentru mine contează să câștig, nu să nu iau gol, așa cum se vorbește. Probleme de lot la Slavia? Cehii au un lot atât de bun încât cred că vor ajunge foarte departe în această competiție.
Anul trecut, au ajuns până în sferturi, eu îi văd acum în finală! Iar antrenorul lor a adunat cinci ani la echipa, asta înseamnă unitate și-i cunoaște foarte bine. Ar fi ceva fantastic să mai bifăm încă o victorie!", a adăugat Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol