FCSB va primi joi seară vizita lui Anderlecht, în al doilea meci din grupele Conference League. Belgienii au câștigat la limită contra lui Silkeborg în prima rundă (1-0), în timp ce FCSB a cedat pe terenul lui West Ham United (1-3), astfel că echipa lui Dică are neapărată nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu-și compromite mare parte din șansele unei calificări în primăvară.
Ambele echipe traversează perioade dificile pe plan intern, astfel că meciul din Conference League este prilejul ideal pentru redresarea lucrurilor. Scaunul ambilor antrenori se clatină, iar un eșec ar putea fi decisiv, deși Dică a subliniat la conferința de presă că are încredere deplină din partea conducerii.
Citește și:
Romanian Liga I
Mircea Lucescu știe ce le lipsește celor de la FCSB! "Sunt în mare pericol să piardă play-off-ul"
23/09/2022 LA 18:12

Compagno, Coma și Cordea, remarcați de antrenorul lui Anderlecht

Felice Mazzu, antrenorul lui Anderlecht, a evitat să vorbească despre pericolul demiterii sale, despre care se vorbește tot mai mult în Belgia, dar a făcut unele afirmații interesante înaintea meciului de pe Arena Națională. Belgianul a dat de înțeles că i-a studiat pe cei de la FCSB și s-a arătat impresionat de stilul de joc propus de vicecampioana României. Individual, managerul i-a remarcat pe Compagno, Coman și Cordea.
"Nu este o perioadă ușoară pentru noi: avem puține puncte în campionat, există nemulțumiri și imaginea este negativă. Dar trebuie să ieșim împreună din asta și cred că relația cu grupul de jucători este bună. La un moment dat valul se va întoarce.
Ne aşteptăm la un adversar de calitate, ştim că au transferat un atacant italian de calitate. Ştiu că FCSB nu a câştigat în ultimul meci de campionat, dar acum are nevoie de cele trei puncte, la fel ca noi. Nu suntem deloc surprinşi că FCSB a condus la West Ham acasă. A existat şi acel penalty un pic la limită care a dat încredere echipei londoneze. FCSB este o echipă de calitate şi ne aşteptăm la asta mâine. Nu am fost impresionat de un jucător anume, ci mai degrabă de stilul de joc. Mi-a plăcut Compagno. Şi căpitanul are calitate (n.r. Florinel Coman), la fel și Cordea. În general e o echipă cu vivacitate şi se vede acest lucru", a spus Mazzu înaintea partidei.
Felice Mazzu a ajuns la Anderlecht pe cai mari, după ce în sezonul trecut a fost aproape să ia titlul cu Royale Union Saint-Gilloise, formație pe care tot el a promovat-o în 2021. Debutul la gruparea din capitala Belgiei este unul ratat, Anderlecht fiind abia pe locul 9 după 8 etape. În aceste condiții, rezultate bune în Conference League i-ar putea salva postul managerului de 56 de ani.
Romanian Liga I
Dică, impresionat de unul dintre transferurile făcute de FCSB! "Sunt din ce în ce mai puțini ca el"
23/09/2022 LA 13:41
Liga Națiunilor UEFA
"La FCSB e greu să ai rezultate!" Gâlcă a vorbit de forma vicecampioanei și despre echipa națională
22/09/2022 LA 11:03