Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură importantă pentru CFR Cluj înainte de duelul decisiv din Conference League! Cât ar putea lipsi Yuri

Bianca Dumitru

Actualizat 31/10/2022 la 18:17 GMT+2

CFR Cluj a fost învinsă aseară pe terenul celor de la Rapid București, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a 16-a etapă a SuperLigii. Yuri Matias a ieșit accidentat de pe teren, iar oficialii campioanei României au anunțat că fotbalistul ar putea lipsi o perioadă lungă de timp.

Rapid - CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a fost învinsă aseară, în deplasare, în duelul cu Rapid București, scor 2-1, contând din a 16-a etapă a SuperLigii. Echipa lui Dan Petrescu nu a pierdut doar punctele puse în joc, ci și pe Yuri Matias.
Fundașul brazilian a fost scos de pe teren în minutul 41, după ce s-a accidentat, iar spre finalul partidei a putut fi văzut cu mâna stângă imobilizată. Veștile despre starea fotbalistului nu sunt deloc bune.
Președintele campioanei României a anunțat că apărătorul are dureri mari la umăr și că ar putea lipsi de pe teren câteva luni.
"Așteptăm radiografia. Va face un RMN, îl doare foarte tare umărul. Eu am suferit ceva asemănător și am stat 4 luni până mi s-a prins mie. Sper că nu e aceeași problemă sau același nivel, ce am avut eu. El avea mâna imobilizată. Îl durea și când respira aseară", a declarat Cristi Balaj.
În aceste condiții, Yuri Matias nu va fi disponibil pentru meciul cu FC Ballkani, din ultima etapă a grupelor Conference League, partidă decisivă pentru calificarea în play-off-ul competiției.
Citește și:

CFR Cluj, și fără Camora la meciul cu FC Ballkani

Duminică seară, campioana României a anunțat faptul că fundașul Mario Camora a fost operat de apendicită după ce a fost transportat de urgență la spital, sâmbătă seara.
Internaționalul român cu origini portugheze a preferat să plece de la București pentru a se opera în Cluj-Napoca, acolo unde are familia aproape.
În urma intervenției suferite, fundașul stânga va rata, cel mai probabil, meciul de joi seară în care elevii lui Dan Petrescu trebuie să obțină o victorie esențială pe teren propriu cu FC Ballkani.
Camora ar putea reveni fie în partida programată pe 7 noiembrie cu FC U Craiova 1948, care se va juca tot în Gruia, fie abia pe 13 sau 30 noiembrie, când campioana en-titre va juca în deplasare la CS Mioveni, respectiv FC Hermannstadt.
Ardelenii vor disputa un meci și în grupele Cupei României, pe 10 noiembrie, însă e greu de crezut că Dan Petrescu îl va forța pe Mario Camora împotriva celor de la CSC Dumbrăvița.
Meciul dintre CFR Cluj și FC Ballkani este programat joi seară, de la ora 19:45, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo