Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi, înaintea returului dintre Craiova și Beer-Sheva: "Șansele sunt 51%-49% pentru Hapoel"

Alex Masgras

Publicat 24/08/2022 la 21:05 GMT+3

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, consideră că Hapoel Beer-Sheva are un mic avantaj înaintea returului din play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Mirel Rădoi a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei dintre Hapoel Beeh-Sheva și Universitatea Craiova din play-off-ul Conference League. Antrenorul oltenilor se așteaptă la o partidă dificilă în Israel, în condițiile în care Hapoel este multa mai agresivă pe teren propriu și va avea parte de o susținere importantă din partea publicului.
Săptămâna trecută, la Drobeta Turnu-Severin, Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1. Înaintea partidei de joi seară, Mirel Rădoi consideră că Hapoel are un mic avantaj:
"Şansele sunt 51%-49% pentru Hapoel, din cauza publicului, pentru că echipa joacă foarte bine acasă, e mult mai agresivă, e o echipă periculoasă, dar trebuie să ne alegem foarte atent momentele noastre de joc.
Va fi un meci destul de echilibrat şi de disputat, cu o atmosferă senzaţională, aşa cum am văzut la meciurile de acasă ale celor de la Hapoel. Va fi un meci echilibrat, pentru că întâlnim o echipă cu experienţă şi foarte bună, iar din punctul meu de vedere aceste două echipe ar fi meritat să fie în grupele acestei competiţii", a declarat Mirel Rădoi, potrivit Agerpres.
Citește și:

Umiditatea poate reprezenta o problemă pentru Universitatea Craiova în meciul cu Hapoel

Partida tur a avut loc la Drobeta Turnu-Severin, dar condițiile de joc nu vor exista diferențe mari față de meciul disputat săptămâna trecută. Singura problemă pe care o pot întâmpina jucătorii Craiovei este reprezentată de umiditatea ridicată, dar Mirel Rădoi nu crede că această diferență poate face diferența:
''Nu există o diferenţă de temperatură faţă de partida din tur, singura problemă pe care o putem identifica în acest moment este umiditatea mult mai mare decât cea de la Severin, dar nu poate avea un impact foarte mare asupra noastră", a mai spus antrenorul Universității Craiova.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol