Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, răspuns dur după acuzațiile celor de la Viking! "Hai să fim serioși, ce naiba!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/08/2022 la 19:09 GMT+3

FCSB a fost acuzată că le-ar fi adus mici atenții arbitrilor de la meciul cu Viking. Oficialii norvegienilor au anunțat că vor face observație la UEFA pentru gestul roș-albaștrilor, dar riscă acum să devină ridicoli.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
După acuzațiile celor de la Viking, Nicolae Dică a intervenit pentru a clarifica lucrurile. Norvegienii erau pregătiți să facă observație la UEFA pentru punguțele cu cadouri oferite de bucureșteni brigăzii de arbitri.
Antrenorul celor de la FCSB este iritat de acuzațiile aduse și a dezvăluit faptul că pungile conțineau suveniruri cu însemnele clubului, care se acordă din respect, la fiecare meci.
"Din ce știu eu, fiecare club oferă arbitrului o pungă cu un fular, o siglă, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat altceva acolo. O carte, eu știu? Și dacă te duci, nu poți să te duci cu punga în mână să i-o dai arbitrului, să te vadă toată lumea.
Hai să fim serioși, ce naiba! Am jucat două meciuri cu ei și ne-am creat 15 ocazii de a marca, plus o posesie de 70%. Au fost două meciuri în care i-am dominat clar", a spus Nicolae Dică.
FCSB s-a calificat la ultima fază a returului cu Viking. Centralul partidei a dictat un penalty în ultimul minut de prelungiri, iar nordicii au contestat îndelung decizia. Radunovic a înscris și a calificat-o pe FCSB în grupele europene, după o pauză de 5 ani.
Citește și:

Vicecampionii s-au întărit prin aducerea lui Andrea Compagno

Oficialii FCSB anunțaseră că vor mai realiza sigur două transferuri. Este vorba despre un atacant și un fundaș central, care să ajute echipa să facă față pe toate fronturile. Pe plan ofensiv a fost adus Andrea Compagno, de la FCU Craiova. Bucureștenii au băgat mâna adânc în buzunar și au plătit 1,5 milioane de euro în schimbul său.
FCSB va da piept cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg în grupa B din Conference League.
"West Ham va avea niște deplasări înșelătoare în România, Belgia și Danemarca în grupele Conference League. Echipa românească FCSB are un important istoric european. Ei au câștigat Cupa Campionilor în 1986 și au fost finaliști în 1989", au scris englezii de la The Sun.
FCSB joacă duminică împotriva lui FC Hermannstadt, la primul meci după califiacarea în grupele europene. Nicolae Dică încearcă să își țină jucătorii cu picioarele pe pământ și caută a doua victorie în campionat. Vicecampionii sunt abia pe locul 13 după 6 etape disputate, dar au și un meci mai puțin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo