Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacții dure după a treia înfrângere suferită de Dinamo în Liga 2: "Jucătorii nu înțeleg și vor pleca!"

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2022 la 17:55 GMT+3

Dinamo a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în Liga a doua, iar suporterii sunt dezamăgiți de rezultatele echipei lui Ovidiu Burcă. După meci, antrenorul și administratorul special al clubului au comentat situația de la Dinamo.

Dinamo, în Liga 2

Credit imagine: facebook

Dinamo a fost învinsă în prima parte a acestei zile de Unirea Dej, scor 2-3, într-un meci contând pentru a patra etapă a Ligii a doua.
Acesta a fost cel de-al treilea eșec consecutiv al "câinilor roșii" în primul sezon în eșalonul secund, jucătorii lui Ovidiu Burcă pierzând și în duelurile cu Oțelul Galați (1-3) și ACS Viitorul Tg. Jiu (2-0).
La finalul partidei de astăzi de la Clinceni, suporterii dinamoviști s-au arătat extrem de dezamăgiți de prestațiile fotbaliștilor, pe care i-au certat. În plus, fanii i-au cerut demisia antrenorului.
După meci, Ovidiu Burcă a comentat rezultatele din ultimele săptămâni și a recunoscut că era conștient, atunci când a preluat echipa, că are o misiune foarte dificilă.
"Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos", a declarat tehnicianul.
Citește și:

"Nu înțeleg spiritul lui Dinamo"

Și administratorul special al clubului a vorbit despre situația de la Dinamo. Vlad Iacob a amenințat că fotbaliștii care nu înțeleg ce au de făcut se vor despărți de echipă.
"E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim. Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii.
Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca", a spus Vlad Iacob.
După cele 3 înfrângeri suferite după victoria cu 1-0 în fața celor de la Progresul Spartac, Dinamo se află pe locul 17 în clasamentul Ligii 2, având 3 puncte și un golaveraj negativ, 4-8.
Pentru echipa lui Ovidiu Burcă urmează un meci în deplasare cu Concordia Chiajna, apoi derby-ul cu CSA Steaua.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo