Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liviu Ciobotariu, precaut înainte de duelul cu Bodo/Glimt din Conference: "Va trebui să facem un joc perfect"

Andrei Nicolae

Publicat 23/08/2023 la 20:49 GMT+3

Sepsi Sfântu Gheorghe o va întâlni pe Bodo/Glimt joi de la ora 20:00, în manșa tur din play-off-ul Conference League. Liviu Ciobotariu, antrenorul covăsnenilor, a vorbit înaintea partidei din România despre duelul împotriva covăsnenilor și este conștient că elevii săi vor fi nevoiți să joace "ca la carte" pentru a avea o șansă la calificare.

Liviu Ciobotariu, aproape de FCSB

Credit imagine: Eurosport

Sepsi are șansa să se califice în premieră în grupele UEFA Conference League, însă în fața covăsnenilor se află un adversar dificil, respectiv Bodo/Glimt. Manșa tur a duelului dintre cele două va avea loc mâine, joi, iar Liviu Ciobotariu, tehnicianul românilor, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida ce urmează să se desfășoare.
Antrenorul grupării din Sfântu Gheorghe este conștient că elevii săi vor da peste o echipă extrem de solidă și știe că va avea nevoie de 90 de minute executate perfect în fața norvegienilor pentru a spera la victorie. Tehnicianul lui Sepsi a spus de asemenea că va miza pe suporterii aflați pe stadion la ora meciului și a dezvăluit și cum va aborda partida din play-off-ul competiției europene.
"E clar că ne așteptam ca orice adversar am fi întâlnit să fie puternic, așa cum va fi și echipa pe care o vom întâlni, Bodo/Glimt, o echipă foarte disciplinată tactic, foarte bună din punct de vedere defensiv, cu jucători cu experiență, cu calitate. Am studiat adversarul, ajung foarte ușor la poarta adversă și înscriu multe goluri. Va trebui să fim foarte bine organizați în defensivă și va trebui să facem un joc perfect pentru a spera la un rezultat pozitiv.
De partea noastră, suntem motivați, avem entuziasm, jucăm acasă în fața suporterilor. Am înțeles că stadionul va fi plin. Ne dorim să facem un joc bun, până la urmă, reprezentăm România. Vom face tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranțe pentru meciul de la Bodo/Glimt.
E clar că pe hârtie sunt echipa favorită. Întâlnim o echipă cu un stil diferit față de ce am întâlnit până acum. Nordicii au un alt stil de joc, o echipă disciplinată tactic, care ajunge ușor la poartă. Strategia noastră e să închidem foarte bine culoarele, dar trebuie să punem și probleme, să jucăm, să avem personalitate și să marcăm", a declarat Ciobotariu, potrivit Digi Sport.
Citește și:

CUM ARATĂ COTELE ECHIPELOR ROMÂNEȘTI ÎNAINTE DE MANȘA TUR A JOCURILOR DIN PLAY-OFF-UL CONFERENCE LEAGUE

1. Farul - HJK Helsinki
  • victorie Farul: 1.72
  • egal: 3.80
  • victorie Helsinki: 4.80
  • calificare Farul: 1.70
  • calificare Helsinki: 2.18
2. Sepsi - Bodo/Glimt
  • victorie Sepsi: 3.95
  • egal: 3.50
  • victorie Bodo/Glimt: 1.95
  • calificare Sepsi: 5.10
  • calificare Bodo/Glimt: 1.17
Partidele Farul - HJK Helsinki și Sepsi - Bodo/Glimt sunt programate joi, 24 august, de la ora 20:00, și vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo