Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Înfrângere pentru Răzvan Lucescu și PAOK în turul optimilor Conference League! Rezultatele serii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/03/2024 la 00:04 GMT+2

PAOK Salonic a suferit o înfrângere în meciul tur al optimilor UEFA Europa Conference League în fața croaților de la Dinamo Zagreb. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost învinsă cu 2-0 în deplasare. Meciul serii s-a jucat la Budapesta, unde Fiorentina a învins-o pe Maccabi Haifa cu 4-3.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Dinamo Zagreb 2-0 PAOK
Gazdele au preluat conducerea partidei pe finalul reprizei, în minutul 37, datorită golului marcat de atacantul Bruno Petkovic, care a profitat de o greșeală a defensivei lui Răzvan Lucescu. Grecii au mai încasat un gol în minutul 71, de la același Petkovic, iar misiunea lui PAOK va fi una foarte dificilă în returul de săptămâna viitoare.
Union Saint-Gilloise 0-3 Fenerbahce
Michy Batshuayi a reușit să deschidă scorul în deplasarea din Belgia. Atacantul s-a aflat la locul potrivit la capătul unei faze fixe, reușind să facă 1-0. Turcii și-au dublat avantajul pe final de meci prin Jayden Oosterwolde, iar Fener a închis tabela la 3-0 în prelungiri, în urma penalty-ului transformat de Dusan Tadic.
Maccabi Haifa 3-4 Fiorentina
Trupa "viola" a deschis repede scorul în Israel. Angolezul Nzola a marcat în al doilea minut al partidei, finalizând cu o lovitură de cap centrarea lui Michael Kayode. Avantajul italienilor nu a durat prea mult, Maccabi egalând scorul în minutul 12, prin Abdoulaye Seck, care a fost la capătul unei faze fixe, finalizând simplu. Israelienii au reușit să întoarcă scorul în minutul 29, în urma golului marcat de Gadi Kinda.
Fran Beltran a restabilit egalitatea în minutul 58. Maccabi a reușit să revină în avantaj, după reușita lui Anan Khalali. Italienii eu egalat din nou, în minutul 73, prin golul lui Rolando Mandragora. Meciul nebun de la Budapesta s-a încheiat cu victoria italienilor, care au marcat golul de 4-3 în prelungiri, prin Antonin Barak.
Servette 0-0 Plzen
Plzen, echipa care și-a câștigat toate meciurile din faza grupelor nu a reușit să se impună pe terenul elvețienilor de la Servette. Soarta calificării se va decide în returul de săptămâna viitoare.
Molde 2-1 Club Brugge
Norvegienii au reușit să preia conducerea partidei pe finalul primei reprize. Halldor Stenevik a deschis scorul cu un șut din prima, la colțul scurt. Belgienii au egalat în minutul 85, din penalty, dar golul marcat de Fredrik Gulbrandsen în minutul 90+2 a adus victoria lui Molde și prima șansă la calificare.
Citește și:

Maccabi Tel Aviv produce surpriza serii în Conference League

Olympiacos 1-4 Maccabi Tel Aviv
Primul sfert de oră al partidei de la Pireu a fost una nebună, cu 3 goluri. Israelienii au făcut repede 2-0, prin Eran Zahavi și Ido Shahar. Grecii au revenit în joc repede, cu ajutorul reușitei lui Ayoub El Kaabi. Zahavi a realizat ”dubla” în minutul 30, servit excelent de Milson. Scorul final a fost stabilit de Dor Peretz, care i-a oferit echipei sale un avantaj confortabil pentru returul de săptămâna viitoare.
Sturm Graz 0-3 Lille
Francezii au preluat conducerea partidei în deplasarea din Austria cu ajutorul golgheterului Jonathan David. Canadianul a marcat din pasa tânărului de 16 ani, Ayyoub Bouaddi. Același david a majorat avantajul în repriza secundă, iar kosovarul Edon Zhegrova a făcut 3-0 în minutul 71. Astfel, francezii sunt cu un pas în sferturi, după o victorie la scor de neprezentare.
Ajax 0-0 Aston Villa
Meciul care promitea cel mai mult spectacol de pe întregul afiș al optimilor a dezamăgit cel mai mult. Ajax și Aston Villa, două echipe axate pe ofensivă nu au reușit să marcheze, ba din contră, ambele au încasat câte un cartonaș roșu. Tristan Gooijer, respectiv Ezri Konsa nu vor evolua în returul de la Birmingham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo