Într-un interviu acordat pentru Uol Esporte, acesta a vorbit despre ceea ce a însemnat pentru cariera sa transferul la Real Madrid, dar şi despre începuturile lui Cristiano Ronaldo, comparându-l cu Messi, Neymar sau Ronaldinho.
Brazilianul a jucat alături de Ronaldo la Sporting, în sezonul 2000-2001, atunci când a fost împrumutat de Real Madrid. De altfel, Rodrigo Fabri a evoluat la mai multe echipe sub formă de împrumut, transferul la Real fiind un considerat un mare pas înapoi de către el.
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM 4 ORE

Rodrigo Fabri a fost coleg cu Ronaldo la Sporting

La acea vreme, portughezul avea doar 15 ani şi era departe de a deveni jucătorul care este în prezent.
"Când eram la Sporting, am făcut niște antrenamente împotriva echipei de tineret, iar Cristiano Ronaldo s-a antrenat împotriva noastră. Era încă foarte tânăr, se vedea că are calitate, dar sincer, nu mi-a atras atenția până la punctul de a spune: "Oh , acest băiat va fi cel mai bun jucător din lume", și-a amintit el.
"Îi vezi pe Messi sau pe Neymar evoluând și îți dai seama de calitatea lor, nu trebuie să fie la 100% din punct de vedere fizic pentru a-și putea exercita profesia la cel mai înalt nivel, însă Cristiano Ronaldo este diferit.
În ciuda tehnicii sale rafinate, el pune foarte mare accent pe partea fizică, așa că merită să fie considerat unul dintre cei mai mari din istorie", a adăugat el, citat de Marca.
"Dacă tot facem comparaţii, un Ronaldinho, care era un magician, un extraterestru cu mingea, cu profesionalismul lui Cristiano Ronaldo ... Unde ar fi fost el? El ar ajuns şi mai departe cu siguranță. Eu sunt fanul numărul 1 al lui Ronaldinho, dar aceasta este o realitate".
Rodrigo a fost transferat de Real Madrid la sfârșitul anului 1997 după ce a impresionat în Brazilia, dar nu a avut niciodată ocazia să-și arate valoarea într-o echipă a Realului plină de vedete. Nu a prins niciun minut în partidele oficiale.
Mijlocașul a rămas drept unul dintre acei brazilieni care nu au reușit la Real Madrid: "Profesional, trebuie să spun că a fost o alegere proastă. Mă descurc foarte bine aici, în Brazilia, jucând foarte mult. Am avut propuneri de la alte cluburi, precum Roma și La Coruña, care erau echipe grozave la acea vreme.
Împreună cu Real și Barcelona, Deportivo ​​s-a luptat la titlu. Propunerile, din punct de vedere economic, erau foarte asemănătoare, dar datorită numelui, am ajuns să aleg Real Madrid ", a concluzionat el.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 6 ORE