CSO Filiași a scris astăzi istorie în Cupa României. Clubul din liga a treia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut de Hermannstadt la loviturile de departajare, scor (2-2, 4-3 d.l.d.). După 90 de minute, scorul a fost 1-1, iar Filiași a dus meciul la loviturile de departajare grație golului marcat în minutul 118 de Crețu.

Florin Șerban, eroul celor de la Filiași

Fotbal
OFICIAL! Spectatorii pot rămâne în tribune până la finalul meciului Universitatea Craiova-FCSB
ACUM 25 MINUTE
La loviturile de departajare, erou a fost portarul gazdelor, Florin Șerban, cel care a apărat trei lovituri de la 11 metri. După partidă, portarul celor de la Filiași a declarat că nu a ales la întâmplare colțurile, acesta observând că adversarii săi execută alternativ.
"Încă o minune, un joc greu împotriva unei echipe de Liga a 2-a fruntașe, capabilă și doritoare de promovare. Ne-am unit, am fost o familie ca și până acum, măcar la toate meciurile de Cupă. Suntem în continuare o familie și am reușit să facem încă o minune în Filiași.
Strategie mult spus, a fost feeling-ul de a mă duce doar în dreapta mea, iar la final să schimb, pentru că am văzut că au șutat una cu una (în colțul din stânga iar apoi în dreapta, alternativ). Am decis să mă duc și pe stânga și a fost cu noroc. Pentru noi este ceva uriaș, primă nu știu, n-am auzit, nu cred că o să avem parte de așa ceva. Acum v-am spus, sufletește este uriașă performanța pe care am realizat-o, ne dorim să le realizăm în continuare", a declarat Florin Șerban la Digi Sport.
În Liga 3, CSO Filiași nu are parte de un parcurs la fel de bun precum în Cupa României. Echipa din Dolj se află pe locul 8 din 10 echipe în seria 6, cu doar 10 puncte după primele 8 etape, obiectivul fiind acela de a se salva de la retrogradare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Copa Libertadores
Cea mai penibilă simulare a anului a venit în finala Copei Libertadores! Arbitrul, direct implicat
ACUM O ORĂ
Fotbal
Thomas Tuchel, veșnic recunoscător lui Ralf Rangnick! Cum i-a schimbat acesta viața
ACUM O ORĂ