Barcelona a fost lovită de o veste șoc în această seară. Superstarul argentinian a trimis azi un fax către clubul FC Barcelona, în care își exprimă dorința de a rezilia contractul cu clubul catalan, transmite Tycsports, o publicație de încredere din Argentina. În mesajul transmis echipei antrenate de Ronald Koeman, Leo Messi cere să fie activată clauza prin care poate părăsi formația la finalul fiecărui sezon, unilateral. Barcelona îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro.
Presa din Spania scrie că Messi nu s-ar întoarce din drum sub nicio formă, mai ales după discuția pe care superstarul argentinian a purtat-o cu Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei. Acesta din urmă a fost extrem de dur în momentul discuției cu Messi și l-a avertizat că "privilegiile din cadrul echipei s-au încheiat". Tehnicianul olandez a continuat, spunându-i că "va trebui să dea totul pentru Barcelona" și să țină cont că "nu va fi deloc flexibil odată cu numirea sa pe bancă".

Fanii, haos pe străzile din Barcelona după anunțul plecării lui Messi

Ligue 1
Messi s-a numărat printre votanții la Trofeul Kopa! Care sunt cei 3 fotbaliști aleși de argentinian
ACUM 7 ORE
Suporterii Barcelonei, la fel de nemulțumiți de deciziile lui Jose Maria Bartomeu, au ieșit în această seară pe străzile din Barcelona și au scandat: Demisia”, fiind vizibil deranjați de anunțul care a cutremurat lumea fotbalului. De partea cealaltă însă, Bartomeu nu ar fi dispus să-și dea demisia.
După ce fost anunțat că Messi vrea să plece chiar vara aceasta de pe Camp Nou, Josep Maria Bartomeu a invocat o ședință de urgență în cadrul clubului, urmând a căuta soluții disperate pentru a-l întoarce din drum pe Leo Messi. Chiar și așa, lipsa rezultatelor și noii oameni de la Barcelona l-au făcut pe Messi să fie consecvent în alegerea plecării de pe Camp Nou.
Ligue 1
Messi, desființat în presa franceză după o nouă prestație slabă la PSG: "Nedemn de un Balon de Aur"
ACUM 11 ORE
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21