Barcelona a fost lovită de o veste șoc în această seară. Superstarul argentinian a trimis azi un fax către clubul FC Barcelona, în care își exprimă dorința de a rezilia contractul cu clubul catalan, transmite Tycsports, o publicație de încredere din Argentina. În mesajul transmis echipei antrenate de Ronald Koeman, Leo Messi cere să fie activată clauza prin care poate părăsi formația la finalul fiecărui sezon, unilateral. Barcelona îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro.
Presa din Spania scrie că Messi nu s-ar întoarce din drum sub nicio formă, mai ales după discuția pe care superstarul argentinian a purtat-o cu Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei. Acesta din urmă a fost extrem de dur în momentul discuției cu Messi și l-a avertizat că "privilegiile din cadrul echipei s-au încheiat". Tehnicianul olandez a continuat, spunându-i că "va trebui să dea totul pentru Barcelona" și să țină cont că "nu va fi deloc flexibil odată cu numirea sa pe bancă".

Fanii, haos pe străzile din Barcelona după anunțul plecării lui Messi

Cupa Mondială FIFA
Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez
ACUM 2 ORE
Suporterii Barcelonei, la fel de nemulțumiți de deciziile lui Jose Maria Bartomeu, au ieșit în această seară pe străzile din Barcelona și au scandat: Demisia”, fiind vizibil deranjați de anunțul care a cutremurat lumea fotbalului. De partea cealaltă însă, Bartomeu nu ar fi dispus să-și dea demisia.
După ce fost anunțat că Messi vrea să plece chiar vara aceasta de pe Camp Nou, Josep Maria Bartomeu a invocat o ședință de urgență în cadrul clubului, urmând a căuta soluții disperate pentru a-l întoarce din drum pe Leo Messi. Chiar și așa, lipsa rezultatelor și noii oameni de la Barcelona l-au făcut pe Messi să fie consecvent în alegerea plecării de pe Camp Nou.
Cupa Mondială FIFA
Van Gaal nu se teme atât de mult de Messi. Declarația antrenorului batav și replica lui Scaloni
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54