Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoția a ajuns la final în competiția fetelor! Zece jucătoare, nominalizate pentru cel mai frumos gol al Cupei Mondiale

Maria Olteanu

Publicat 22/08/2023 la 18:38 GMT+3

Golul jucătoarei spaniole Aitana Bonmati, după ce a fentat cinci adversare, a fost nominalizat pentru cel mai frumos gol al Cupei Mondiale feminine de fotbal din Australia şi Noua Zeelandă, informează agenţia EFE.

Aitana Bonmatí, mejor jugadora del Mundial

Credit imagine: Getty Images

În total, zece goluri au fost selectate de FIFA.
În afara reuşitei campioanei mondiale în meciul cu Elveţia, au mai fost selecţionate golul columbiencei Linda Caicedo în meciul cu Germania, golul panamezei Marta Cox contra Franţei, reuşita argentiniencei Sophia Braun în meciul cu Africa de Sud, golul marcat de australianca Sam Kerr în semifinala cu Anglia, cel al braziliencei Bia Zaneratto cu Panama, golul irlandezei Katie McCabe, contra campioanei olimpice Canada, reuşita olandezei Esmee Brugts, care a înscris o dublă cu Vietnam, golul japonezei Mina Tanaka cu Spania şi al cel al englezoaicei Lauren James în partida cu China.
Fanii vor putea opta pentru golul lor favorit pe site-ul oficial al FIFA şi vor avea posibilitatea, de asemenea, să selecţioneze doar unul din ele.
Selecţionata Spaniei a câştigat în premieră Cupa Mondială de fotbal feminin, găzduită de Australia şi Noua Zeelandă, după ce a învins formaţia Angliei cu scorul de 1-0 (1-0), în finala desfăşurată duminică pe Stadium Australia din Sydney.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Olga Carmona Garcia (29).
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo