Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2, în preliminariile CM 2022. Reacția lui Rădoi după înfrângerea de la Erevan

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/04/2021 la 06:33 GMT+3

Mirel Rădoi, selecționerul României, a declarat că nu înțelege unde se gândeau jucătorii în timpul meciului pierdut la Armenia.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

„A fost o partidă dificilă, am început jocul slab, am reușit după să egalăm, să întoarcem și să conducem, însă din păcate nu am avut atitudine și personalitate pe final”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de după meci.
Mi-e greu să îmi dau seama la ce se pot gândi dacă nu sunt atenți la ce lucrăm la antrenamente, că golurile au fost de oprit.
”Nu-mi aduc aminte de un meci cu mai mari emoții în momentul în care fundașii lor trimiteau mingi spre atacanți. Nu am înțeles de ce am orientat jocul în partea cealaltă, de ce i-am lăsat, mi-e greu să înțeleg de ce s-au întâmplat toate acestea. Din punct de vedere mental trebuia să fim altfel, mă refer la acest meci și la cel cu Islanda.
La cum am arătat în seara asta, am emoții și cu Liechtenstein. Mi-e greu să-l înțeleg pe George (Pușcaș – n.r.) care a luat un așa cartonaș, el având deja unul. Din punctul meu de vedere nu rămânem cu nimic pozitiv”, a adăugat el.
”Mă trec sentimente ciudate și n-aș vrea să o fac la cald. La lipsă de reacție nu m-aș fi așteptat. Asumarea unui al doilea cartonaș galben sau unul roș trebuie să fie dacă faultul este mai dur și trezește echipa… Am luat o lecție de atitudine de la naționala Armeniei”, a precizat Rădoi.

ARMENIA - ROMÂNIA 3-2. CICÂLDĂU ÎNGER, PUȘCAȘ DEMON

Repriza a doua a partidei a adus un coșmar care a devenit realitate: armenii au profitat de spațiile create în apărarea noastră și de poziționarea slabă a fundașilor și au deschis scorul după o deviere nefericită a lui Alin Toșca, Florin Niță fiind păcălit de traiectoria balonului.
Deschiderea de scor a părut să îi trezească la realitate pe tricolori, cei care au preluat din nou controlul partidei și doar șapte minute mai târziu, Alexandru Cicâldău a adus egalarea în minutul 62.
Jocul bun al tricolorilor a continuat iar o combinație de la Craiova ne-a adus în avantaj. Bancu a centrat excelent de pe partea stângă iar Cicâldău a reușit dubla printr-o lovitură de cap plasată impecabil în minutul 72.
Nu aveam cum să avem un final de meci linișitit pentru că George Pușcaș a luat un cartonaș roșu (direct, deci va sta două etape) după o intrare extrem de dură în minutul 78. Armenii au dominat meciul apoi iar Florin Niță a fost din nou cel care ne-a salvat cu încă două intervenții extraordinare.
În cele din urmă, armenii au profitat de avantajul numeric și au marcat de două ori. Prima oară a părut să fie offside, însă al doilea gol a venit în urma unui penalty clar acordat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo