Revenit de curând în naționala Suediei, Zlatan Ibrahimovic va rata turneul final al Campionatului European. Atacantul Milanului a asuferit o nouă accidentare la genunchi în meciul cu Juventus, iar rezultatele analizelor au arătat că Ibra va lipsi cel puțin 6 săptămâni, ratând astfel și finalul de sezon din Serie A.
"Astăzi, Zlatan l-a informat pe Janne Andersson (n.r. selecționerul Suediei) că accidentarea lui îl va împiedica să participe la Campionatul European din această vară . Îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm să îl vedem curând din nou în iarbă.", a fost comunicatul emis de Federația Suedeză de Fotbal.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29

Zlatan Ibrahimovic, al 2-lea nume mare care ratează EURO

Zlatan Ibrahimovic se retrăsese de la națională după Euro 2016, când Suedia nu a trecut de faza grupelor, dar forma extraordinară pe care a traversat-o în acest sezon l-a făcut să revină asupra deciziei. Atacantul cu 118 meciuri și 62 de goluri pentru naționala scandinavă a fost convocat pentru primele 3 partide din preliminariile mondialului din 2022, apărând pe teren în duelurile cu Georgia și Kosovo.
Din păcate, ultima accidentare îl va priva pe Zlatan să participe la EURO 2020. Suedezul este astfel al 2-lea nume mare care ratează turneul final. Virgil Van Dijk a hotărât de în această săptămână să spună "pas" naționalei Olandei. Fundașul lui Liverpool și-a revenit după groaznica accidentare suferită în startul sezonului, dar nu vrea să riște o recidivă și va prefera să se pregătească pentru sezonul viitor la echipa de club.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21