Revenit de curând în naționala Suediei, Zlatan Ibrahimovic va rata turneul final al Campionatului European. Atacantul Milanului a asuferit o nouă accidentare la genunchi în meciul cu Juventus, iar rezultatele analizelor au arătat că Ibra va lipsi cel puțin 6 săptămâni, ratând astfel și finalul de sezon din Serie A.
"Astăzi, Zlatan l-a informat pe Janne Andersson (n.r. selecționerul Suediei) că accidentarea lui îl va împiedica să participe la Campionatul European din această vară . Îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm să îl vedem curând din nou în iarbă.", a fost comunicatul emis de Federația Suedeză de Fotbal.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05

Zlatan Ibrahimovic, al 2-lea nume mare care ratează EURO

Zlatan Ibrahimovic se retrăsese de la națională după Euro 2016, când Suedia nu a trecut de faza grupelor, dar forma extraordinară pe care a traversat-o în acest sezon l-a făcut să revină asupra deciziei. Atacantul cu 118 meciuri și 62 de goluri pentru naționala scandinavă a fost convocat pentru primele 3 partide din preliminariile mondialului din 2022, apărând pe teren în duelurile cu Georgia și Kosovo.
Din păcate, ultima accidentare îl va priva pe Zlatan să participe la EURO 2020. Suedezul este astfel al 2-lea nume mare care ratează turneul final. Virgil Van Dijk a hotărât de în această săptămână să spună "pas" naționalei Olandei. Fundașul lui Liverpool și-a revenit după groaznica accidentare suferită în startul sezonului, dar nu vrea să riște o recidivă și va prefera să se pregătească pentru sezonul viitor la echipa de club.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33