Larisa Iordache s-a calificat cu a cincea notă în finala la bârnă, dar în același timp a suferit o entorsă metatarsiană la aterizare, astfel că înaintea acestui moment major al carierei persistă câteva semne de întrebare.

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Sportiva în vârstă de 25 de ani și-a reluat antrenamentele, dar atunci când nu este pe bârnăpoartă un dispozitiv medical.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46
"Mă simt mult mai bine, sper din suflet ca glezna mea să țină în timpul competiției, pentru că asta este cel mai important. Gheata mă ajută să merg pentru că e drum lung din cameră la sală și înapoi. Încerc să protejez cât pot și este necesar. Sper cât de curând să scap de ea și să pot să fiu bine în ziua competiției. Să mă lase să mă antrenez pentru că am nevoie pentru a putea fi sigură pe ce fac în finală", a spus declarat Larisa Iordache după un antrenament, potrivit gsp.ro.

Larisa Iordache: "Îmi doresc să performez foarte bine și sper să vină și rezultatul"

Larisa Iordache participă pentru a doua oară la Jocurile Olimpice și are deja în palmares o medalie, un bronz obținut cu echipa la Londra 2012. Bineînțeles, visul sportivei legitimate la Dinamo este să obțină o medalie și la individual.
"Îmi doresc să performez foarte bine și sper să vină și rezultatul, eu voi fi mulțumită de mine, indiferent de situație, am luptat cu mine și lupt în continuare pentru a nu renunța și în data de 3 august să fiu optimistă și liniștită, de asta am nevoie. Sper ca oamenii să fie alături de mine, indiferent de rezultat, pentru că am sesizat unele diferențe de la cer la pământ în mesajele primite când am anunțat că nu concurez la individual compus și după calificări", a mai spus Larisa Iordache.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119194.jpg
Finala la bârnă este pe 3 august (ora 11:38), în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player, astfel că Larisa mai are timp pentru a ajunge în forma sportivă care să-i permită să lupte pentru o clasare pe podium. Specialiştii estimează că, dacă gimnasta noastră va "sta" pe bârnă, are o notă de plecare suficient de mare încât să intre în lupta pentru medalii. Chinezoaicele vor fi greu de depăşit, în condiţii normale, dar o medalie de bronz e accesibilă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23