Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dramă teribilă la Mondialul de handbal! Cel mai bun portar, scoasă pe brațe, după o accidentare horror

Cristian Mihală

Actualizat 08/12/2023 la 08:14 GMT+2

Marta Batinovic, cel mai bun portar de la Campionatul Mondial, a suferit o accidentare horror în timpul partidei cu Croația, de ieri. Presa din Muntenegru a notat că cel mai probabil e vorba de ruptură de menisc, astfel că goalkeeperul de la Măgura Cisnădie va rata restul sezonului.

Marta Batinovic s-a accidentat grav la genunchiul drept în partida Muntenegru - Croația

Credit imagine: Eurosport

Imagini dramatice de la Gothenburg, acolo unde joi s-a disputat confruntarea Muntenegru - Croația, din grupa 1 principală a Campionatelor Mondiale.
În prima repriză a confruntării, portarul muntenegrencelor, Marta Batinovic, s-a accidentat grav la genunchi. După ce a agonizat cu fața în palme pe parchet, jucătoarea de 33 de ani a fost scoasă pe brațe pe margine, sub privirile îngrijorate ale celor 1000 de fani prezenți.
Batinovic a fost artizanul calificării Muntenegrului cu 4 puncte în grupa principală, ea fiind de departe cel mai bun goalkeeper de la turneul final. A avut un procentaj incredibil de 55% de mingi apărate, dându-le încredere colegelor din defensivă.
Marta Batinovic s-a accidentat grav la genunchiul drept în partida Muntenegru - Croația

Batinovic ratează tot sezonul

Vijesti.me anunță că sportiva de 33 de ani va sta pe tușă aproximativ 9 luni, șansele să evolueze la Jocurile Olimpice, în măsura în care Muntenegru se califică, fiind minime.
Batinovic a fost de departe cel mai bun portar al fazei întâi din grupe, reușind nu mai puțin de 37 de parade salvatoare. Cehoaica Petra Kudlackova, care s-a clasat pe doi într-un astfel de clasament, a avut cu 9 intervenții decisive mai puțin.
Fără Batinovic pe teren o bună bucată din meciul de ieri, Muntenegru a cedat la limită, 25-26 în fața Croației. Grupa 1 principală e condusă de Suedia (6 puncte), pentru poziția a doua urmând a se lupta Ungaria și Muntenegru, ambele cu 4 puncte. Pentru Muntenegru urmează cel mai ușor meci din faza principală a grupelor, sâmbătă urmând a da piept cu Senegal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo