Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Favoritele, "în marș" spre sferturi la Mondialul de handbal feminin! Rezultatele zilei

Bianca Dumitru

Publicat 06/12/2023 la 23:14 GMT+2

Campionatul Mondial de handbal feminin a ajuns la faza grupelor principale. În primele meciuri din această etapă, favoritele Franța, Spania, Olanda și Norvegia au obținut victorii clare.

Norvegia - Angola

Credit imagine: Getty Images

Astăzi au început meciurile din grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin, care are loc în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie, în Danemarca, Norvegia și Suedia.
În primele partide din această fază a competiției, favoritele au debutat cu dreptul și se mențin în fruntea grupelor lor, având cele mai mari șanse de a se califica în sferturile de finală.
În grupa 2, Franța s-a impus în fața Austriei, cu scorul de 41-27, cea mai bună marcatoare a echipei fiind Bouktit, cu 7 goluri.
Ulterior, Norvegia a trecut fără emoții de Angola, câștigând cu 37-19 meciul în care cele mai multe goluri au fost reușite de Herrem (7).
Norvegiencele, campioanele mondiale en-titre, sunt acum pe primul loc în clasamentul grupei 2, la egalitate de puncte cu Franța.
În grupa 4, Spania a câștigat cu scorul de 30-23 duelul cu Argentina, 7 dintre golurile ibericelor fiind marcate de Echeverria.
Un pic mai târziu, Olanda a trecut cu 35-27 de Brazilia, cea mai bună marcatoare fiind Housheer, cu 6 reușite. În urma acestor partide, Spania și Olanda sunt la egalitate de puncte (6) pe primele locuri ale grupei.

Rezultatele zilei la Campionatul Mondial de handbal feminin

Coreea de Sud - Slovenia 27-31
Ucraina - Cehia 23-30
Franța - Austria 41-27
Spania - Argentina 30-23
Norvegia - Angola 37-19
Olanda - Brazilia 35-27
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo