Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veszprem și-a luat revanșa cu Dinamo și s-a impus, la scor, pe teren propriu

Alex Masgras

Actualizat 02/12/2021 la 21:24 GMT+2

Dinamo a pierdut în mod categoric în deplasarea de pe terenul lui Veszprem, după ce alb-roșii s-au impus în meciul tur de la București. Echipa lui Xavi Pascual a fost de nerecunoscut, mai ales în repriza a doua, iar maghiarii s-au impus cu 47-32.

Dinamo handball - Khalifa Ghedbane

Credit imagine: Other Agency

Veszprem și-a luat revanșa în această seară, după ce a pierdut în partida din Ștefan cel Mare în luna octombrie, când Dinamo s-a impus cu 31-29. Echipa lui Xavi Pascual nu a putut ține pasul cu echipa maghiară, campioana României fiind egala lui Veszprem doar în primele minute ale partidei. După ce a condus o singură dată în această partidă, când a condus cu 4-3, Dinamo a cedat controlul adversarilor, care s-au distanțat rapid la 4-5 goluri.
Până la finalul reprizei, Veszprem a mărit diferența la 7 goluri și s-a intrat la vestiare cu 22-15. În repriza a doua, Dinamo a fost de nerecunoscut în fața recitalului maghiarilor, care ajunseseră la o diferență de 15 goluri cu un sfert de oră înainte de finalul partidei.
Xavi Pascual a insistat să scoată portarul în momentul în care Dinamo ataca, dar indiferent de modul în care se încheia atacul dinamoviștilor, schimbul nu se făcea la timp, iar maghiarii aveau o misiune foarte ușoară de a marca cu poarta goală. În cele din urmă, Vezsprem s-a impus cu 47-32.
În această seară se vor mai juca două partide din grupa dinamoviștilor, Barcelona-Porto și PSG-Kielce, ambele începând cu 21:45.
Următoarea partidă a echipei lui Xavi Pascual în Champions League va fi pe 9 decembrie, atunci când vor primi vizita celor de la Motor Zaporoje.

Clasamentul Grupei B din EHF Champions League

  • 1. Kielce 14p
  • 2. Veszprem 12p
  • 3. Barcelona 9p
  • 4. PSG 7p
  • 5. Flensburg 7p
  • 6. Motor 6p
  • 7. Porto 5p
  • 8. Dinamo 4p
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo