Unul dintre cei mai în formă argentinieni vrea la JO de la Paris 2024! "Sunt mereu disponibil pentru națională"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/03/2024 la 13:59 GMT+2

Atacantul Lautaro Martinez, campion mondial cu selecționata Argentinei în 2022, și-a exprimat dorința de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor avea loc la doar câteva zile după turneul Copa America din Statele Unite, informează presa argentiniană.

Lautaro Martinez of Argentina celebrates after scoring his team's first goal with teammates

Credit imagine: Getty Images

Martinez (26 de ani), căpitanul echipei italiene Inter Milano, actualul lider din Serie A, a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune TyC Sports, că ar fi onorat să ia parte la marele eveniment polisportiv din capitala Franței, în cazul în care antrenorul selecționatei olimpice argentiniene, Javier Mascherano, îl va convoca.
"Dacă vor să conteze pe mine, sunt mereu disponibil. Pentru mine este întotdeauna un privilegiu. Încă din copilărie am visat să port acest tricou și să ascult imnul pe teren. Dacă Mascherano ascultă, confirm că sunt disponibil", a spus Lautaro Martinez.
"Evident, acest lucru nu depinde doar de mine. Voi avea o conversație cu clubul meu, dar voi face totul pentru a fi acolo", a adăugat atacantul, citat de Agerpres.
Selecționatele olimpice care vor participa la JO 2024 au dreptul să înscrie pe listele lor trei jucători cu vârsta peste 23 de ani, iar Javier Mascherano a declarat recent că speră să-l convingă pe starul Lionel Messi să joace la turneul de la Paris, unde căpitanul naționalei "albiceleste" l-ar putea regăsi pe fostul său coechipier de la PSG, francezul Kylian Mbappe.
Situația acestuia din urmă este, însă, mai complicată pentru că cei de la Real Madrid, cu care ar urma să semneze la vară, nu sunt de acord să-și lase jucătorii să meargă la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo