Simona Halep se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Campioana noastră își dorește să poarte drapelul României în cadrul ceremoniei de deschidere din această vară.
În același timp, Halep visează să câștige o medalie olimpică pentru prima oară în carieră.

Simona Halep, cu gândul la Jocurile Olimpice: "Sper să primesc steagul și să câștig o medalie!"

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Halep a recunoscut că, pentru ea, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam, în acest an:
"Sper să primesc steagul şi să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut.
Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării. Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan.
Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv.", a spus Simona Halep, citată de as.ro.

Simona Halep a revenit la antrenamente după recuperarea de la umăr

Simona Halep se pregătește alături de Darren Cahill pentru sezonul de zgură. Cea mai bună tenismenă a României a anunțat recent că nu va participa la meciul de FedCup al României cu Italia (din acest weekend), iar următoarea competiție la care Simona va putea fi văzută va fi turneul de la Stuttgart (WTA 500).
Așa cum am transmis mai devreme, motivul pentru Simona Halep nu a făcut deplasarea la Cluj este suprafața de joc aleasă pentru întâlnirea cu Italia. Tricolorele vor juca pe hard, dar Simona Halep nu a dorit să joace două sau trei meciuri pe hard pentru ca apoi să facă imediat tranziția pe zgură. După turneul pe zgură de la Stuttgart (19-25 aprilie), Simo va participa la Mutua Madrid Open (29 aprilie - 8 mai), Internazionali BNL D'Italia (10 mai - 16 mai) și Roland Garros (23 mai - 5 iunie).
Ieri, Darren Cahill a ajuns la București, acolo unde a fost întâmpinat de Halep chiar pe terenul de tenis. Cei doi s-au fotografiat pe un teren de zgură.
În compania fotografiei cu pricina, Simona i-a transmis lui Darren un mesaj: "Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare. Astăzi a fost o zi bună", a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram.
Replica australianului nu a întârziat să apară: "Faptul că tatăl tău mi-a dat în mijlocul zilei un coniac a făcut să trec mai ușor peste diferența de fus orar", a transmis australianul.
Jocurile Olimpice se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august și vor putea fi urmărite la Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06