David Popovici "a furat" toate privirile la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, acolo unde a câștigat medaliile de aur în probele de 200 și 100 m liber. Astfel, românul a devenit abia al doilea om din istorie care face această dublă, după americanul Jim Montgomery, care a izbutit asta la prima ediție de Mondiale, în 1973, la Belgrad.
Performanțele lui David Popovici au făcut înconjorul presei sportive din toată lumea și majoritatea specialiștilor sunt de acord că românul este un adevărat fenomen, care are toate șansele să revoluționeze sportul în care excelează deja. David nu are de gând să sărbătorească prea mult timp succesul de la CM, pentru că are visuri și mai mari, spune președintele lui CS Dinamo, clubul la care David s-a transferat în 2021.
CITEȘTE ȘI:
Natație
David Popovici, în fața celei mai grele curse de la Roma! Camelia Potec mizează pe campionul nostru
ACUM 10 ORE

Marele obiectiv al lui David Popovici, după succesul incredibil de la CM din Budapesta

Următorul mare obiectiv este o medalie olimpică, iar prima ocazie va fi reprezentată de Jocurile din 2024, găzduite de Paris: "La medalii olimpice, așteptăm la Paris acum (n.r. 2024). Da, acolo este visul cel mare. Am discutat și cu părinții și este normal să îți dorești, pas cu pas, să atingi culmile cele mai înalte", a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, club unde este legitimat David Popovici, potrivit AS.ro.
Fanii care vor să îi ofere lui David Popovici o primire de mare campion după performanța fără echivalent în istorie îl pot aștepta pe adolescent duminică, la ora 21:00, pe Otopeni. Deși nu mai are vreun concurs la Mondiale, super-campionul nostru a ales să mai rămână câteva zile la Budapesta înainte de întoarcerea în București.
Campionate europene
David Popovici a fost special dintotdeauna! Cum l-a impresionat la doar 10 ani pe antrenorul său
14/08/2022 LA 14:37
Campionate europene
"Veni, Vidi, Popovici!" L'Équipe, plecăciune în fața uriașului David Popovici, după recordul mondial
14/08/2022 LA 10:49