La fel ca și în etapa de ieri, Markus Eisenbichler a avut cea mai lungă săritură a primei manșe (141 de metri), instalându-se confortabil în frunte, cu peste 10 puncte avans față de norvegianul Robert Johansson. Performanțe asemănătoare cu cea a lui Johansson din prima rundă au reușit slovenul Anze Lanisek și un alt norvegian, Halvor Egner Granerud.

În manșa secundă, Yukiya Sato a avut o săritură extraordinară (146 de metri), dar performanța din prima manșă, pe care a terminat-o abia al 13-lea, l-a tras în jos și a încheiat al 4-lea la general. Dawid Kubacki. al 7-la după prima manșă a reușit și el o săritură a 2-a foarte bună, care i-a adus poziția a 3-a la final, la fel ca și în etapa de ieri.

Titisee-Neustadt
Kamil Stoch, pe podiumul "all-time" la victorii în Cupa Mondială. Rezultatele de la Titisee-Neustadt
11/01/2021 LA 08:22

Halvor Egner Granerud a avut cel mai bun punctaj din manșa secundă și norvegianul era lider înainte de ultima săritură din concurs, dar Eisenbichler era mare favorit datorită performaței din prima manșă. Germanul însă a dezamăgit crunt și s-a oprit la numai 131 de metri, având abia al 5-lea punctaj din manșa decisivă, victoria revenindu-i astfel lui Granerud. Aceasta este prima victorie în Cupa Mondială pentru norvegianul de 24 de ani.

Cupa Mondială de sărituri cu schiurile va continua în week-end-ul viitor, 4-6 decembrie, cu alte 2 etape care se vor desfășura în Rusia, la Nizhny Tagil, și care vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport 4K și pe Eurosport Player.

Bischofshofen
Turneul celor patru trambuline: Victorie clară pentru Kamil Stoch în lupta pentru "Vulturul de Aur"
06/01/2021 LA 15:34
Bischofshofen
Ziua decisivă în lupta pentru "Vulturul de Aur": Stoch, Kubacki sau Granerud?
06/01/2021 LA 12:21