Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Este o tușă care n-ar trebui să existe!" Reacția lui Covaliu după medalia cucerită de Ana Maria Popescu

Andrei Bobeica

Actualizat 24/07/2021 la 17:00 GMT+3

Ana Maria Popescu a cucerit argintul în proba de spadă de la Jocurile Olimpice și a adus prima medalie pentru România, la Tokyo.

Covaliu

Credit imagine: Eurosport

Sportiva noastră a fost învinsă în ultimul act de spadasina din China, Sun Yiwen, cu scorul de 11-10.

Reacția lui Covaliu după medalia câștigată de Ana Maria Popescu

După scorul de 10-10 în timpul regulamentar, finala a mers în prelungiri, acolo unde chinezoaica a reușit punctul care i-a adus aurul la Tokyo.
În prelungiri, cine câștigă primul punct este declarat câștigător al meciului, astfel, spadasina din China a învins-o pe Ana Maria Popescu.
Președintele COSR a avut o primă reacție după medalia câștigată de sportiva noastră și este nemulțumit de regulament și "tușa de aur".
"Toată ziua a fost calmă, a controlat. Fiecare asalt l-a avut sub control. Își cunoștea foarte bine advesara, pe care a învins-o în urmă cu patru ani, la Rio, atunci când a câștigat medalia de aur. O putea face și în această seară.
S-a ajuns la această tușă de aur. Acest minut în care Ana a avut prioritate și în spadă este extrem timpul de lovire. Ana a lovit însă chinezoica a fost un pic mai rapidă decât Ana și din păcate s-a terminat așa.
Ana a tras extraordinar în finală. Din păcate a pierdut la acestă tușă pe care nici nu știu cum s-o numesc. Este o tușă care n-ar trebui să existe, dar acesta este regulamentul", a spus Covaliu, citat de Sport.ro.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo