Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump, lipsit de modestie, după ce a fost criticat de unul dintre cei mai renumiți specialiști

Nicu Savin

Publicat 07/10/2021 la 10:29 GMT+3

Judd Trump este unul dintre cei mai buni jucători de snooker din lume. În ultimii doi ani, englezul a câștigat 11 turnee, mai multe decât oricare alt jucător, dar John Virgo, unul dintre cei mai importanți specialiști în snooker din Marea Britanie., l-a criticat pentru lipsa de consecvență în competițiile de renume. Trump nu a rămas dator și i-a oferit acestuia un răspuns pe măsură.

Judd Trump

Credit imagine: Eurosport

Judd Trump se pregătește intens de primul turneu cu adevărat important din noul sezon, Openul Irlandei de Nord, care va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player începând de luni, 11 octombrie. În stagiunea trecută, Trump a jucat 7 finale și a câștigat 5 dintre ele, ajungând la 22 de titluri în carieră.
În ciuda victoriilor de la Openul Englez, Openul Irlandei de Nord, Marele Premiu Mondial, Mastersul German și Openul Gibraltarului, Judd Trump a fost aspru criticat de către Jonh Virgo, unul dintre experții de renume din snookerul britanic. Acesta i-a reproșat lui Trump prestațiile din turneele "Triplei Coroane", spunând că sezonul său a fost unul dezamăgitor.
"Trump are o capacitate de execuție extraordinară. Multe dintre loviturile sale sunt senzaționale. Dar așa cum am mai spus, și Jimmy White ar putea face toate acestea. Vei rămâne în istorie după ceea ce realizezi. DAcă nu va câștiga câteva campionate mondiale nu va primi nicio recunoaștere. E adevărat, a câștigat un Campionat Mondial, un Campionat al Regatului Unit și un Masters, dar trebuie să obțină astfel de titluri. Pentru mine, ultimul său sezon a fost unul dezamăgitor", a declarat John Virgo, citat de
În stagiunea trecută, Trump a pierdut finala Campionatului Regatului Unit în fața lui Neil Robertson (10-9), nu a participat la Masters deoarece a ieșit pozitiv la un test Covid, iar la Campionatul Mondial a părăsit competiția în sferturile de finală, fiind învins de Shaun Murphy (13-11).
Citește și:

Judd Trump: "Încă mă consider cel mai bun"

Judd Trump a avut o declarație controversată înainte de ultimul campionat mondial, spunâdn atunci că majoritatea comentatorilor de snooker sunt depășiți și nu au legătură cu jocul modern. Campionul mondial din 2018 nu a ezitat să răspundă afirmațiilor lui Jonh Virgo și a făcut-o într-un mod foarte acid, spunând că sezonul trecut a fost unul dintre cele mai bune sezoane ale sale din carieră.
"Revin la unele dintre lucrurile pe care le-am spus înainte de Campionatul Mondial. Câțiva dintre oamenii din jurul snookerului nu își fac temele deloc. Cred că avem nevoie de mai mulți oameni implicați în joc care să arate pasiune, interes și să-și facă temele despre jucători. Oameni ca Allen McManus de exemplu. Dacă toți și-ar face meseria cu atâta pasiune, snookerul ar deveni mai bun.
Nu înțeleg cum putea fi unul dezamăgitor. Dar poate că pe el (n.r. Jonh Virgo) l-a deranjat ce am spus înainte de Campionatul Mondial. Cu excepția sezonului trecut (n.r 2019-2020), când am câștigat 6 turnee și l-am egalat pe Stephen Hendry la numărul de trofee dintr-un sezon, cred că sezonul trecut a fost unul dintre cele mai bune din istorie. Nu știu de câte ori jucătorii au ajuns la șapte finale și au câștigat cinci dintre ele. Nu a fost suficient de bun pentru Jonh Virgo, așa că voi încerca să câștig alte câteva în acest sezon.
Încă mă consider cel mai bun și voi continua să o fac până când un jucător va câștiga mai multe turnee decât mine într-un sezon. Cred că așa ar trebui să funcționeze lucrurile", a menționat Trump.
Judd Trump a început sezonul șchiopătând, fiind eliminat în 16-imi la British Open de către Eliot Slessor. Englezul este printre marii favoriți la Openul Irlandei de Nord, turneu pe care l-a câștigat de 2 ori în carieră, dar pentru a ajunge pe tabloul principal va trebui întâi să treacă de calificări, unde îl va întâlni duminică pe galezul Andrew Pagett, numărul 99 mondial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo