Ronnie O'Sullivan a făcut un turneu perfect până acum la openul Irlandei de Nord, unde a ajuns în optimile de finală pierzând doar 2 frame-uri în duelurile cu Stuart Carrington, Andy Hicks și Alfie Burden. După victoria din 16-imi cu Burden, "Racheta" a fost prezent în studioul Eurosport, unde a vorbit deschis despre mai multe subiecte.
Ronnie este considerat de mulți drept cel mai mare jucător de snooker din istorie, dar englezul este foarte atent și la ce se întâmplă în alte sporturi. Rugat să spună care este cel mai mare sportiv al tuturor timpurilor în opinia sa, sextuplul campion mondial nu a stat pe gânduri și a plasat două legende ale sportului mondial pe același nivel.
"Pot alege doi? Îi voi numi pe Muhammad Ali și Ayrton Senna ca sportivii mei preferați din toate timpurile", a spus O'Sullivan.
Northern Ireland Open
John Higgins a pierdut un frame dramatic și apoi a fost eliminat de la Openul Irlandei de Nord
20/10/2022 LA 16:22
Muhammad Ali este considerat la scară largă cel mai mare boxer din toate timpurile, în timp ce Senna a câștigat trei campionate mondiale de Formula 1 înainte de moartea sa tragică de la Marele Premiu al statului San Marino (1994).
Citește și:

Ronnie O'Sullivan: "Fiecare fan de snooker este ca familia mea"

După meciul cu Andy Hicks din turul doi, O'Sullivan a spus că atmosfera din sala Waterfront din Belfast a fost una plictisitoare, iar vorbele sale au fost interpretate drept o acuză la adresa fanilor. Ronnie a ținut însă să precizeze că nu a fost vorba despre așa ceva, iar observațiile sale au vizat amenajarea sălii în care se joacă partidele și nu au fost un reproș pentru spectatori.
"Când am venit aici ultima dată, am spus că atmosfera era plictisitoare. Am spus asta pentru că amenajarea în sală nu permite prezența spectatorilor pe laturi, astfel că ai impresia că nu joci cu nimeni, deoarece nu poți vedea publicul.
Am spus doar că spațiul de joc nu a fost amenajat corect, nu are nimic de a face cu fanii. Orice fan de snooker este ca familia mea, așa că nu aș critica niciodatăvreun fan al snookerului.", a completat Ronnie.
Ronnie O'Sullivan va juca pentru un loc în sferturile de finală ale Openului Irlandei de Nord contra chinezului Yan Bingtao. În afară de Ronnie, alți jucători de top precum Neil Robertson, Mark Selby, Mark Williams, Shaun Murphy sau Judd Trump vor fi și ei azi în acțiune la Belfast, iar toate partidele vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Programul de azi de la Openul Irlandei de Nord
  • Liam Highfield - Stephen Maguire
  • Matthew Stevens - Mark Allen
  • Ricky Walden - Neil Robertson
  • Lyu Haotian - Mitchell Mann
  • Ronnie O'Sullivan - Yan Bingtao
  • Jackson Page - Jack Lisowski
  • John Higgins - Mark Williams
  • Shaun Murphy - Stuart Bingham
  • Jimmy Robertson - Judd Trump
  • Mark Selby - David Gilbert
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
18/10/2021 LA 07:48
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
18/10/2021 LA 04:38