Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan a numit cei mai mari doi sportivi din istorie! Care sunt legendele alese de englez

Nicu Savin

Publicat 14/10/2021 la 13:06 GMT+3

Ronnie O'Sullivan este în formă maximă la Openul Irlandei de Nord, acolo unde s-a calificat în oprimile de finală. După meciul câștigat în 16-imi, "Racheta" a vorbit în studioul Eurosport despre mai multe subiecte și nu a stat pe gânduri când a fost întrebat care sunt cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor în viziunea sa.

Ronnie O’Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan a făcut un turneu perfect până acum la openul Irlandei de Nord, unde a ajuns în optimile de finală pierzând doar 2 frame-uri în duelurile cu Stuart Carrington, Andy Hicks și Alfie Burden. După victoria din 16-imi cu Burden, "Racheta" a fost prezent în studioul Eurosport, unde a vorbit deschis despre mai multe subiecte.
Ronnie este considerat de mulți drept cel mai mare jucător de snooker din istorie, dar englezul este foarte atent și la ce se întâmplă în alte sporturi. Rugat să spună care este cel mai mare sportiv al tuturor timpurilor în opinia sa, sextuplul campion mondial nu a stat pe gânduri și a plasat două legende ale sportului mondial pe același nivel.
"Pot alege doi? Îi voi numi pe Muhammad Ali și Ayrton Senna ca sportivii mei preferați din toate timpurile", a spus O'Sullivan.
Muhammad Ali este considerat la scară largă cel mai mare boxer din toate timpurile, în timp ce Senna a câștigat trei campionate mondiale de Formula 1 înainte de moartea sa tragică de la Marele Premiu al statului San Marino (1994).
Citește și:

Ronnie O'Sullivan: "Fiecare fan de snooker este ca familia mea"

După meciul cu Andy Hicks din turul doi, O'Sullivan a spus că atmosfera din sala Waterfront din Belfast a fost una plictisitoare, iar vorbele sale au fost interpretate drept o acuză la adresa fanilor. Ronnie a ținut însă să precizeze că nu a fost vorba despre așa ceva, iar observațiile sale au vizat amenajarea sălii în care se joacă partidele și nu au fost un reproș pentru spectatori.
"Când am venit aici ultima dată, am spus că atmosfera era plictisitoare. Am spus asta pentru că amenajarea în sală nu permite prezența spectatorilor pe laturi, astfel că ai impresia că nu joci cu nimeni, deoarece nu poți vedea publicul.
Am spus doar că spațiul de joc nu a fost amenajat corect, nu are nimic de a face cu fanii. Orice fan de snooker este ca familia mea, așa că nu aș critica niciodatăvreun fan al snookerului.", a completat Ronnie.
Ronnie O'Sullivan va juca pentru un loc în sferturile de finală ale Openului Irlandei de Nord contra chinezului Yan Bingtao. În afară de Ronnie, alți jucători de top precum Neil Robertson, Mark Selby, Mark Williams, Shaun Murphy sau Judd Trump vor fi și ei azi în acțiune la Belfast, iar toate partidele vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Programul de azi de la Openul Irlandei de Nord
  • Liam Highfield - Stephen Maguire
  • Matthew Stevens - Mark Allen
  • Ricky Walden - Neil Robertson
  • Lyu Haotian - Mitchell Mann
  • Ronnie O'Sullivan - Yan Bingtao
  • Jackson Page - Jack Lisowski
  • John Higgins - Mark Williams
  • Shaun Murphy - Stuart Bingham
  • Jimmy Robertson - Judd Trump
  • Mark Selby - David Gilbert
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo