Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John Higgins, înfrângere usturătoare la Campionatul Marii Britanii. Ronnie O’Sullivan merge mai departe

Andrei Nicolae

Publicat 29/11/2021 la 21:03 GMT+2

John Higgins a fost eliminat în turul 3 la Campionatul de snooker al Marii Britanii, după un meci cu Zhao Xintong, cedat cu 6-5, după ce a condus cu 5-3. În schimb, Ronnie O’Sullivan nu i-a dat foarte multe șanse lui Mark King.

John Higgins

Credit imagine: Imago

Ronnie O’Sullivan își continuă drumul către câștigarea titlului cu numărul 8 la Campionatul de snooker al Marii Britanii, după o victorie cu 6-3 contra lui Mark King, în turul 3 al întrecerii.
"Racheta" a deschis cu un break de 108 puncte și a avut permanent controlul în această dispută. Condus cu 2-0 după primele două frame-uri, King a făcut eforturi pentru a rămâne în joc. A evitat un 0-3, după ce Ronnie a ratat o lovitură de rutină, dar nu a reușit niciodată să mai restabilească egalitatea. O’Sullivan a "jonglat" cu un avantaj de 1-2 frame-uri, până la 5-3, când a reușit de aici să închidă și meciul.
În turul următor, el se va confrunta cu Noppon Saengkham sau Stuart Bingham,pentru un loc în sferturile de finală.
Ronnie O'Sullivan

John Higgins a declarat căZhao Xintong a meritat să câștige

Dacă Ronnie a avansat în competiție, John Higgins, unul dintre marii lui rivali, a fost nevoit să-și facă bagajele după o înfrângere dramatică în fața luiZhao Xintong, scor 5-6. Jucătorul din China a început cu 1-0, dar scoțianul a dominat următoarele frame-uri la masă și a întors rezultatul la 3-1 în favoarea lui
John Higgins a condus ulterior cu 4-2 și 5-3, darZhao a crezut până la capăt în șansa lui și a realizat o răsturnare de senzație. Având nervii tari, reprezentantul Chinei a jucat aroape perfect și s-a calificat mai departe cu 6-5.
Zhao Xintong
"Cred că a fost de departe cel mai bun jucător. A meritat să câștige", a declarat Higgins la final, care a continuat: "Când a avut o ratare teribilă la bila roșie, am știut că voi pierde cu 6-5. Dacă nu-ți riști șansele, nu meriți să mergi mai departe".
Zhao se va confrunta cu Sam Craigie sau Peter Lines pentru un loc în sferturile de finală.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo