Ronnie O'Sullivan a trecut în primul tur la Mondial de David Gilbert și așteaptă duelul cu Mark Allen, un jucător care de multe ori a impresionat la Crucible.
Până să revină în arena de la Sheffield, legendarul englez, care are șansa să îi egaleze recordul all-time lui Stephen Hendry, de 7 titluri mondiale, este în atenția tuturor din media. Ronnie e cel mai bun ambasador al snookerului, iar personalitatea sa l-a adus mereu în atenția ziariștilor.
Acum, subiectul principal e legat de schimbul de replici dintre el și Hossein Vafaei, care i-a cerut să se retragă. Ronnie a răspuns cu eleganță când a fost întrebat despre sugestia făcută de sportivul iranian.
World Seniors Championship
Ronnie O'Sullivan e mai mult decât cel mai mare din istorie: "Geniu divin!"
03/05/2022 LA 08:12
"M-am gândit la acest lucru, dar oare te poți retrage când ești numărul unu în lume? Poate că e un moment bun să o faci, totuși, când ești încă în top, dar nu, încă mă bucur de snooker. Îmi face plăcere să fiu la masă, e nevoie să vină cineva și să mă dea cu capul de pereți înainte de a mă gândi la retragere", a spus Ronnie O'Sullivan pentru Eurosport.
CITEȘTE ȘI:
RONNIE O'SULLIVAN A AJUNS LA COMISIA DE DISCIPLINĂ DUPĂ GESTUL LUI DIN PRIMUL MECI LA CM, DEVENIT VIRAL

De la ce a plecat conflictul Vafaei - O'Sullivan

După succesul cu Lei Peifan, din calificări (10-9), Vafaei, care a devenit primul iranian care să joace pe tabloul principal de la Crucible, l-a atacat pe Ronnie O'Sullivan pentru că a fost "nerespectuos". El l-a îndemnat pe sextuplul campion mondial să se retragă.
"O mulțime de lucruri pe care le spune mă frustrează. Am fost și sunt încă bun prieten cu el, dar nu-mi place asta. Poate că îi place și îi dă un sentiment bun, dar eu îl tratez așa cum merită. Cred că ar trebui să se retragă, să fiu sincer cu voi. Ar trebui să se retragă și apoi generația tânără să ducă snookerul mai departe. Nu văd nicio îmbunătățire, a fost 20 de ani în vârful acestui sport și ce a făcut pentru noi? Aceasta este cea mai mare întrebare a mea: ce a făcut pentru noi?", a spus iranianul, acuzându-l pe Ronnie de lipsă de respect față de ceilalți jucători.
Rezultatele de luni la Mondialul de snooker
  • A.McGill - L.Highfield 10-7
  • M.Allen - S.Donaldson 10-6
  • M.Williams - M.White 10-3
Azi, în direct pe Eurosport, putem vedea, printre altele, sesiunea decisivă a disputei Neil Robertson - Hugill, dar și intrarea în competiție a legendarului John Higgins, cvadruplu campion mondial.
World Seniors Championship
Ronnie O'Sullivan și îmbrățișarea care a părut că nu se va termina. Ce i-a zis Trump: "M-a terminat"
03/05/2022 LA 05:44
World Seniors Championship
Higgins - O'Sullivan, în a doua semifinală de la Mondial. Calificare dramatică pentru scoțian
28/04/2022 LA 05:11