Articol scris de Alex Masgras
Fostul număr 2 mondial, Alex Corretja, a comentat performanța incredibilă a lui Novak Djokovic, care prin titlul câștigat săptămâna trecută la Wimbledon i-a egalat pe marii săi rivali, Roger Fedrer și Rafael Nadal, la numărul de titluri de Grand Slam. Acesta spune că generația lui, care îi urmărea la televizor pe jucătorii anilor ‘80, nu s-ar fi gândit niciodată că un jucător poate ajunge la 20 de titluri de Grand Slam.
"Generația mea îi urmărea pe Borg, McEnroe, Lendl sau Wilander și niciunul nu avea 10 turnee de Grand Slam. Tocmai de aceea am crezut mereu că recordul lui Sampras cu 14 titluri de Grand Slam este în siguranță. Această generație este unică", a spus Alex Corretja.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
ACUM 8 ORE

Novak Djokovic, aproape de "Golden Slam"

Novak Djokovic i-a egalat pe Roger Federer și Rafael Nadal după ce a câștigat al șaselea său titlu de la Wimbledon, după ce l-a învins pe italianul Matteo Berrettini în finală. Anul acesta, Djokovic poate realiza o performanță istorică în tenisul masculin: să câștige toate turneele de Grand Slam și medalia de aur la Jocurile Olimpice într-un singur an. Această performanță a mai fost realizată doar de Steffi Graf, în anul 1988.
Cu toate acestea, Novak Djokovic încă nu a confirmat dacă va merge la Tokyo. Marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, au anunțat deja că nu vor participa la Jocurile Olimpice.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
IERI LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36