Turneele de la Queen’s și Eastbourne, turnee din Anglia care se desfășoară pe iarbă, înaintea turneului de la Wimbledon, vor putea oferi puncte jucătorilor care participă la aceste turnee.
După ce s-au consultat cu Consiliul Jucătorilor și Consiliul Turneelor, cei de la ATP au decis ca aceste turnee să se desfășoare în mod normal, acordând punctele în întregime.
Acest anunț venit din partea celor de la ATP vine în urma deciziei organizatorilor de la Wimbledon, care nu vor permite participarea jucătorilor din Rusia și Belarus, lucru cu care ATP nu este de acord.
Wimbledon
Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep de la Wimbledon: "Nu sunt prea multe lucruri de spus"
ACUM 4 ORE
Citește și:

Novak Djokovic nu este de acord cu decizia organizatorilor de la Wimbledon

Decizia oficialilor de la Wimbledon de a interzice sportivii ruși și bieloruși a stârnit o puternică indignare în lumea tenisului. Novak Djokovic, printre alți tenismeni de top, au spus clar și răspicat că nu sunt de acord cu această măsură luată de englezi. După discursul lui Nole, oficialii ruși l-au îndemnat pe sârb să boicoteze al treilea turneu de Grand Slam al anului.
Novak Djokovic a vorbit despre turneul pe care l-a câștigat de șase ori până acum: "Boicotarea Wimbledon este un act foarte agresiv și nu voi face asta. Există mai multe soluții care sunt mai bune decât asta și cred că ne putem concentra pe asta. După ce am vorbit cu jucătorii implicați în negocierile cu Wimbledon, se pare că nu există prea mult loc de schimbare.
Încerc să respect părerea fiecăruia în viață, chiar și pentru a vorbi de culoarea unei mingi de tenis – nu vor spune că o sută de oameni este galbenă, vor fi unii care vor spune că este verde. Dacă cineva îmi spune că este verde, nu mă voi certa cu acea persoană", a spus Djokovic la Roma.
Turneul de la Roland Garros se vede în direct și exclusivitate pentru România pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 22 mai - 5 iunie.
Wimbledon
Nadal, în sferturile de finală de la Wimbledon, după victoria în trei seturi cu Van De Zandschulp
ACUM 5 ORE
Wimbledon
Ce a spus Halep înaintea meciului cu Anisimova, dar și ce îi place cel mai mult la jocul pe iarbă
ACUM 5 ORE