Roberto Bautista a câștigat cu 6-3 primul set contra lui Jonh Isner, dar în al 2-lea americanul a revenit și s-a impus cu 6-4. Înainte de ultimul game al manșei secunde a avut însă loc un episod care nu-l caracterizează pe sportivul iberic. Acesta s-a luat la harță cu un spectator care l-a deranjat în mod constant.
"Taci din gură și lasă-mă să joc tenis!" i-a spus Bautista fanului, adăugând și câteva cuvinte injurioase în limba spaniolă.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Arbitru l-a expulzat pe spectator din arenă, dar l-a avertizat și pe Bautista pentru limbajul folosit.

ATP Miami | Roberto Bautista a salvat minge de meci și s-a calificat în sferturi

Roberto Bautista a avut nervii tari și a trecut peste episodul din finalul setului secund și în final s-a impus în fața lui Isner. În setul 3 s-a mers cap la cap până în tie-break, unde uriașul american a avut prima șansă de a închide meciul. Bautista a salvat însă mingea de meci și mai apoi a câștigat cu 9-7.

ATP Miami | Rezumatul meciului dintre Roberto Bautista Agut și John Isner

În sferturile de finală, Bautista va da peste favoritul numărul 1 al turneului, Daniil Medvedev, care a trecut în optimi de Fracisc Tiafoe, scor 6-4/6-3. Partida va fi în direct pe Eurosport 2 în noaptea de miercuri spre joi, cu începre de la ora 3:30.
Turneul ATP Miami continuă astăzi în direct la Eurosport și Eurosport Player. De la ora 20:00 este programat pe Eurosport 2 primul sfert de finală, cel dintre Jannick Sinner și Alexander Bublik. De asemenea, pe Eurosport Player pot fi urmărite partidele din sferturile de finală ale probei de dublu, unde este calificată și perechea Horia Tecău/Arevalo Marcelo.
Programul transmisiunilor pe Eurosport Player
  • 20:00 - 22:00 | Aisam Qureshi / Miomir Kecmanovic - Nikola Mektic / Mate Pavic
  • 22:00 – 00:00 | Rajeev Ram / Joe Salisbury - Michael Mmoh / Sebastian Korda
  • 00:00 – 02:00 | Horia Tecau / Marcelo Arévalo - Daniel Evans / Neal Skupski
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce cu 11-1, după o zi fantastică!
24/09/2021 LA 20:06
Western & Southern Open
John Isner, mașinăria de ași: americanul a intrat în istorie la Cincinnati! Borna incredibilă atinsă
18/08/2021 LA 10:45