Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ești surprins că nu joci cu Zverev în sferturi?" Răspuns total neașteptat oferit de Rafa Nadal la Australian Open 2022

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 24/01/2022 la 02:34 GMT+2

După ce a trecut fără emoții de francezul Mannarino, Rafael Nadal îl va întâlni în sferturile de finală pe Denis Shapovalov, jucătorul care l-a eliminat în minimum de seturi pe unul dintre principalii favoriți, Alexander Zverev.

Rafa Nadal en Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Timeea Franțescu
Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Australian Open, după o victorie obținută în doar trei seturi, în fața francezului Mannarino, cu scorul 6-7, 2-6, 2-6.
Ibericul se va confrunta mai departe cu Dennis Shapovalov (locul 14 ATP), jucătorul care l-a învins în turul trecut pe locul trei mondial, Alexander Zverev. Canadianul s-a impus în fața germanului cu scorul de 3-6, 6-7, 3-6.
picture

Australian Open 2022 | Rezumatul partidei dintre Adrian Mannarino și Rafael Nadal

Reacția lui Nadal după înfrângerea lui Zverev: "Sunt surprins? Foarte puțin"
Deși Zverev era văzut drept unul dintre principalii favoriți la cucerirea trofeului, înfrângerea categorică a germanului nu a venit ca ceva neașteptat pentru Nadal, care nu se declară surprins de adversarul său din sferturile de finală.
"Nu mă surprinde atât de mult. Zverev a fost favorit, din cauza poziţiei pe care o avea în clasament, dar nu ştim cu toţii cât de bun poate fi Denis. Nu mă așteptam ca meciul să se termine în trei seturi, dar s-a întâmplat. Nu m-am uitat la meci, nu știu dacă Sasha a jucat bine sau nu... Dar chiar dacă nu a făcut-o, victoria în trei seturi în fața lui înseamnă că Denis a jucat fantastic. Sunt surprins? Foarte puțin", a declarat Rafa.
Jucătorul spaniol este conștient că nu-l aștepta un meci ușor în sferturile de finală și va fi nevoit să dea tot ce are mai bun pentru a trece de canadian.
"Denis are un mare potențial. Cred că dacă va continua să progreseze, va câștiga mai multe slam-uri. Când joacă bine, este greu să-l oprești. Am văzut astăzi de ce este capabil, a învins în doar trei seturi un jucător ca Zverev. Îmi va fi greu, dar este de așteptat pentru sferturi. Dacă vreau să merg mai departe, va trebui să joc la cel mai înalt nivel", a mai adăugat ibericul.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo