Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craig Tiley crede că Djokovic va participa la Australian Open 2023! Ce a spus despre un posibil proces cu numărul 1 ATP

Alex Masgras

Publicat 23/01/2022 la 14:16 GMT+2

Craig Tiley, directorul Australian Open, a declarat că Novak Djokovic nu va da în judecată Tennis Australia, după scandalul în care numărul 1 mondial a fost implicat la începutul acestui an. De asemenea, Tiley crede că Djokovic va juca în 2023 la Melbourne, chiar dacă acesta riscă o interdicție de trei ani de a intra în Australia.

Novak Djokovic y Craig Tiley (Open de Australia 2021)

Credit imagine: Getty Images

Craig Tiley, directorul Australian Open, a ieșit pentru puțin timp din lumina reflectoarelor, după scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic la începutul acestui an. După câteva zile, Tiely a oferit un interviu pentru ABC și este convins că sârbul nu va da în judecată Tennis Australia, după ce numărul 1 mondial nu a putut participa la primul turneu de Grand Slam din acest an.
În ultimele zile, au apărut mai multe informații potrivit cărora sârbul va da în judecată forul australian, dar Tiley crede că aceste știri sunt nefondate:
"Nu! Vor fi multe știri despre multe lucruri, dar acum ne aflăm într-o poziție în care suntem preocupați de organizarea unui turneu în acest moment și vom continua să oferim oamenilor un eveniment grozav", a declarat Tiley pentru postul de televiziune australian ABC.

Craig Tiley crede că Novak Djokovic va participa la Australian Open 2023

Directorul Australian Open a fost întrebat și despre o eventuală participare a lui Djokovic la ediția din 2023 de la Melbourne, iar el a declarat că se așteaptă ca acesta să participe anul viitor, mai ales că este numărul 1 mondial și iubește turneul de la Melbourne:
"Evident! El a ratat ediția din acest an, dar cu siguranță aceasta va fi intenția sa. Până la urmă, el este numărul 1 mondial și iubește cu adevărat Australian Open", a mai spus Craig Tiley.
Novak Djokovic holte 2021 in Melbourne seinen neunten Australian-Open-Titel
Din punctul de vedere al lui Craig Tiley, situația în care s-a aflat Novak Djokovic a fost cauzată de către apariția noii variante de Covid-19 și a dat vina pe comunicarea precară cu guvernul federal din Australia, care a dus la interzicerea lui Novak Djokovic de a intra în Australia:
"A fost un mediu plin de provocări. Este important de știut că mereu am încercat să facem lucrul corect. Eram la începutul variantei Omicron și în mod constant căutam ca lucrurile să fie clare. Dar au fost foarte multe informații complexe și contradictorii cu informațiile inițiale, iar lucrurile au continuat în acest mod. Aceste probleme de comunicare nu definesc comunicarea pe care am avut-o pentru a organiza acest eveniment", a mai spus Tiley.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo