Pentru Halep, urmează duelul cu Alize Cornet, care a învins-o în trei seturi pe Tamara Zidansek.
Simona Halep a făcut la Melbourne o nouă demonstrație de forță în fața Dankăi Kovinic, care nu a avut niciun răspuns la armele atât de puternice ale româncei. Deși s-a plâns de câteva ori de serviciu pe durata partidei, Simona Halep a stat mai bine la fiecare capitol în meciul din turul al treilea, iar la finalul partidei a recunoscut că a jucat grozav.
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50

Dobre, mesaj pozitiv pentru Simona Halep

Daniel Dobre este de părere că Simona Halep este schimbată în bine față de cea care era în urmă cu 5 ani. Antrenorul o vede mult mai liniștită și apreciază faptul că nu mai face atât de multe cadouri: "Au fost momente pe care Simona le-a gestionat bine în meciul de astăzi, are un parcurs ideal în turneu. Simona a trecut cu bine peste momentele în care a fost solicitată, e pregătită pentru restul meciurilor.
Următorea adversară, Alize Cornet, este una dintre puținele jucătoare cu un bilanț pozitiv împotriva Simonei. Faptul că nu mai sunt nume mari pe tablou nu înseamnă că nu sunt jucătoare bune. Vor fi meciuri grele, Simona știe asta, ea niciodată nu a tratat meciurile cu ușurință. A fost foarte atentă până acum. Cornet este o jucătoare dificilă din punct de vedere al stilului de joc, are un tenis urât, imprevizibil.
Simona era mai nervoasă pe teren acum cinci ani, făcea cadouri, Simona de acum este mult mai liniștită și mai înțeleaptă.", a spus Dobre, pentru Digi Sport.
CITEȘTE ȘI:
Meciul dintre Halep și Cornet se va disputa luni, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în cursul zilei de mâine. Dacă va trece de franțuzoaica, Simo se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Elise Mertens și Danielle Collins

Simona Halep, victorie categorică în turul 3 cu Kovinic la Melbourne! A cedat doar 3 game-uri

Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţiaEurosport Player.
Australian Open
"Una dintre cele mai mari reveniri pe care le-am văzut vreodată" - McEnroe, uimit de Rafael Nadal
01/02/2022 LA 11:39
Australian Open
Becker, fost antrenor al lui Djokovic: "Nadal este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor"
30/01/2022 LA 18:21