Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Copilul de 9 ani lovit de Nick Kyrgios l-a iertat pe tenisman: "Cel mai mare fan"

Romeo Ene

Publicat 26/01/2022 la 13:59 GMT+2

Fin Crane este copilul de 9 ani care a fost lovit de Nick Kyrgios cu o minge la Australian Open, însă puștiul a depășit momentul, deși a recunoscut că l-a durut foarte mult lovitura primită.

Wird für sein Verhalten scharf kritisiert: Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

Băiatul a mărturisit faptul că a fost șocat de mingea pe care a încasast-o din partea tenismenului australian.
El a vorbit pentru The Today Show și a confirmat faptul că impactul a fost destul de dur. Chiar și așa, l-a iertat pe Kyrgios, care s-a calificat în semifinalele probei de dublu la Australian Open, făcând pereche cu Thanasi Kokkinakis.
CITEȘTE ȘI:

Scuzele lui Kyrgios, acceptate de puștiul de 9 ani

Gândindu-se la ceea ce a pățit Novak Djokovic la US Open 2020, Kyrgios s-a gândit că ar putea fi descalificat și a mers să-și ceară scuze pentru evenimentul nefericit.
El i-a oferit o rachetă și un prosop băiatului pe care l-a lovit accidental cu mingea de tenis. Gestul său a dat roade, Fin Crane declarând faptul că este acum fanul jucătorului din Australia.
"M-a lovit în stomac și m-a durut", le-a spus Fin telespectatorilor Today Show în timp ce arăta locul în care l-a lovit mingea.
"Oferindu-mi racheta lui m-a făcut să mă simt mult mai bine, sunt cel mai mare fan al lui Kyrgios acum", a spus puștiul, citat de DailyMail.
"M-am bucurat că era bine și i-am înmânat racheta", a spus Kyrgios, care din fericire pentru el, nu a trebuit să îndure tratamentul de care Djokovic a avut parte la US Open 2020, atunci când a fost descalificat fără interpretări. Echipa Kyrgios și Kokkinakis s-a calificat în semifinale la Australian Open, după victoria cu 7-5, 3-6, 6-3, după două ore și 16 minute de joc. În continuare, pentru un loc în marea finală, australienii îi vor întâlni pe favoriții numărul 3, Granollers și Zeballos.
picture

Nick Kyrgios a dat cu toată forța într-o minge și a lovit un copil! Puștiul a început să plângă

Nick Kyrgios a recunoscut la conferința de presă de la Melbourne că s-a temut că va fi descalificat de la Australian Open așa cum s-a petrecut cu Novak Djokovic la US Open 2020. Liderul mondial din ATP a fost exclus de la US Open 2020 după ce a lovit din greșeală o arbitră de linie când a trimis mingea în spate, fără să se uite.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo