Numărul 38 WTA este o prezență constantă în turul 3 la ultimele Grand Slam-uri, reușind să ajungă în această fază a competiției de 5 ori în ultimele 6 participări.
Cîrstea a trecut de Kvitova în primul tur, pentru ca apoi să o învingă pe Kucova. Ea va juca cu Anastasia Pavlyuchenkova în turul 3 de la Australian Open.
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50

Sorana Cîrstea e mândră de realizările sale

Dacă va mai câștiga un meci la Melbourne, Sorana Cîrstea își va egala cel mai bun rezultat al său aici, optimile de finală, fază atinsă în 2017.
Ea a precizat că s-a descurcat foarte bine în primele două tururi și a vorbit despre experiența pe care a acumulat-o de-a lungul timpului în circuit. Mai mult decât atât, Sori a menționat că joacă cel mai bun tenis al carierei în acest moment: "Cred că am jucat destul de bine pe toată durata meciului, atât în primul, cât și în al doilea set. Cred că în setul al doilea, la 5-2, ea a devenit un pic mai agresivă. Se întâmplă uneori, mi se întâmplă și mie când sunt condusă cu set și un break, îmi asum mai multe riscuri și lovesc și mai liber. A avut două game-uri foarte bune, iar pentru mine a fost foarte important să iau acel game la 5-4 și să nu-mi complic viața mai mult cu un eventual 5-5. În final, a fost important pentru să închid în două seturi.
După o victorie mare a venit un meci cu un nivel mai slab. Este ceva normal. Însă aici cred că intervine experiența și faptul că am mai fost pusă în această situație de multe ori. De asta spun că știu forma în care sunt și nivelul pe care-l pot atinge, însă e important să arăt în timpul meciurilor. Faptul că am reușit să duc patru seturi de la început la final la un nivel constant e un lucru foarte bun
Sunt foarte multe lucruri de care sunt mândră. Sunt și multe lucruri pe care aș fi putut să le fac mai bine. Însă, așa cum am mai zis, sunt într-un moment bun al carierei mele. Cred eu că joc cel mai bun tenis de când mă știu. Am maturitatea necesară, și pot, în același timp, să mă bucur de moment. Și, da, sunt mândră de faptul că am făcut pace cu foarte multe lucruri din trecut. Trăiesc în prezent și cred eu că fiecare vârstă vine cu frumusețea ei. Fiecare etapă aduce altceva și cred eu că sunt într-o etapă frumoasă de care mă bucur cât pot eu de mult.", a menționat Sorana despre duelul cu Kucova, pentru Treizecizero.ro.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţiaEurosport Player.
Australian Open
"Una dintre cele mai mari reveniri pe care le-am văzut vreodată" - McEnroe, uimit de Rafael Nadal
01/02/2022 LA 11:39
Australian Open
Becker, fost antrenor al lui Djokovic: "Nadal este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor"
30/01/2022 LA 18:21