De MARIAN URSESCU
Simona Halep o va întâlni în optimile de finală la Australian Open pe Alize Cornet, o jucătoare care a pus de multe ori probleme favoritelor în turneele de Mare Slam.
Cornet conduce cu 3-1 la meciurile directe, dar partidele s-au disputat între 2011 și 2015, atunci când tenisul româncei nu era la nivelul actual.
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
https://i.eurosport.com/2022/01/22/3294114.jpg
ALIZE CORNET, ÎNAINTE DE MECIUL CU SIMONA HALEP DIN OPTIMILE AUSTRALIAN OPEN 2022: "NICI NU VREAU SĂ ȘTIU!"
"Alize Cornet nu este niciodată o jucătoare de subestimat. Franțuzoaica a demonstrat din nou în această săptămână obținând trei victorii memorabile, inclusiv la a treia favorită, Garbine Muguruza. După un sezon dificil 2021, Halep a arătat cel mai bun tenis al ei la Australian Open. Halep o bate pe Cornet, în mod normal, în nouă din zece partide", scriu cei de la lastwordonsports.

Halep-Cornet va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Duelul e programat în dimineața zilei de luni, nu înainte de ora 4:00

"Cele două veterane s-au întâlnit ultima datăîn 2015. S-au schimbat multe de atunci. Halep a ajuns în a doua săptămână pentru al patrulea an consecutiv la Melbourne, în timp ce Cornet s-a calificat în turul 4 pentru prima dată din 2009 încoace. Halep e acum la un alt nivel. A pierdut doar 12 gameuri în primele trei tururi", au adăugat în predicția lor LWOS.
AUSTRALIAN OPEN 2022 | CE SUPERSTIȚIE ARE SIMONA HALEP ȘI CUM VREA SĂ JOACE DIN NOU FINALA
"Fără supărare pentru Cornet, dar nu o văd suficient de bună pentru a trece de Halep și a ajunge în sferturile de finală. Ea a câștigat un meci memorabil cu Muguruza, dar Halep nu va rata șansa de a reveni în vârf. Halep a fost superbăîn această săptămânăși, în forma actuală, nu ar trebui să fie deranjată de Cornet", a subliniat un alt tipster al siteului amintit.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50