Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios îi răspunde lui Michael Venus, după ce acesta l-a făcut idiot la Australian Open: "Nu îl voi distruge acum"

Alex Masgras

Actualizat 27/01/2022 la 19:56 GMT+2

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat în finala probei de dublu la Australian Open, după ce i-au învins pe Marcel Granoller și Horacio Zeballos, scor 7-6(4), 6-4. După sferturile de finală, Michael Venus, unul dintre adversarii celor doi australieni, l-a atacat pe Kyrgios și l-a numit idiot.

Nick Kyrgios bei den Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat în finala probei de dublu de la Australian Open. Cei doi australieni i-au învins în penultimul act pe Marcel Granollers și Horacio Zeballos, scor 7-6(4), 6-4, spre bucuria spectatorilor prezenți pe Rod Laver Arena.
picture

Australian Open | Scene memorabile cu bucuria lui Nick Kyrgios, după calificarea în finala la dublu

Nick Kyrgios nu a fost deloc deranjat de comentariile făcute de Michael Venus după sferturile de finală, atunci când cei doi australieni s-au impus cu 7-5, 3-6, 6-3, împotriva lui Venus și Tim Puetz. Jucătorul de 34 din Noua Zeelandă a vorbit fără menajamente despre Nick Kyrgios și l-a numit idiot, din cauza modului în care acesta se comportă pe teren.
picture

Nick Kyrgios a dat cu toată forța într-o minge și a lovit un copil! Puștiul a început să plângă

La finalul victoriei din semifinale, Nick Kyrgios nu a dorit să vorbească prea mult despre Michael Venus, comparându-l pe acesta cu cei doi adversari ai săi din semifinale:
"Pe Michael Venus nu îl voi distruge în această conferință de presă. Zeballos și Granollers sunt și jucători de simplu. Au avut cariere grozave. Pe ei îi respect mult mai mult decât pe Michael Venus.
Cred că a existat un echilibru astăzi. Calitatea tenisului a fost nemaipomenită. Cred că a fost și acea atmosferă de festival, pe care ei (n.r. Zeballos și Granollers) au îmbrățișat-o. Știau că este o atmosferă incredibilă. Zeballos a făcut un selfie cu noi înainte să ieșim pe teren. Așa îmbrățișezi atmosfera. Nu pierzi un meci și devii iritat după. E ridicol", a spus Nick Kyrgios la conferința de presă.
Citește și:

Thanasi Kokkinakis: "Unii adversari o iau personal"

Campionul din urmă cu câteva săptămâni de la Adelaide și partenerul de dublu al lui Nick Kyrgios, Thanasi Kokkinakis, a vorbit și el despre modul în care sunt priviți de către unii dintre adversari.
"Noi încercăm să implicăm publicul, să fie o atmosferă mai bună. Uneori, adversarii o iau personal. Asta s-a întâmplat cu croații cu care am jucat, favoriții turneului. Asta este evident. Michael s-a simțit jignit.
Nu facem nimic către adversari și nici nu vrem să fim lipsiți de respect față de ei. Doar încercăm să facem publicul să fie entuziasmat, dar unii adversari o iau personal", a spus și Kokkinakis.
În ultimul act al probei de dublu, Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis îi vor întâlni pe Matthew Ebden și Max Purcell, într-o finală 100% australiană. Finala de dublu masculin de la Australian Open va avea loc sâmbătă, după finala probei de simplu feminin dintre Ashleigh Barty și Danielle Collins, care va începe la ora 10:30.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo