Simona Halep a revenit ieri în țară, după ce a fost eliminată în optimile de finală la Australian Open, primul turneu major al anului. Campioana de la Melbourne Summer Set 1 a anunțat ce program are în următoarele 3 luni, în circuitul WTA. Fostul lider mondial nu va avea o pauză lungă după eliminarea de la Australian Open, asta pentru că va reveni pe 14 februarie, la Dubai.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a dezvăluit că de abia așteaptă să joace la turneul de la Charleston, la care e înscrisă în premieră și la care ar fi trebuit să evolueze încă din 2020, dacă pandemia și accidentările nu i-ar fi modificat planurile: "Voi merge la Dubai și Doha, Indian Wells, Miami și Charleston. Vreau să joc înainte să mă las de tenis și acest turneu de la Charleston. Zgura verde este mai rapidă decât zgura obișnuită", a spus Simona Halep.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55

Simona Halep a dezvăluit la ce turnee merge în februarie, martie și aprilie

Turneul de la Dubai face parte din categoria WTA 500 și va avea loc între 14 și 19 februarie. Apoi, între 20 și 26 februarie e programat cel de la Doha, din categoria WTA 1000. Indian Well se va disputa între 9 și 20 martie și face parte tot din categoria WTA 1000, la fel ca și cel de la Miami, ce va avea loc între 22 martie și 3 aprilie. Mai apoi, cel de la Charleston este programat între 4 și 10 aprilie și e din categoria WTA 500.
Simona Halep, cap de serie numărul 14 la Australian Open, a fost învinsă luni dimineață de Alize Cornet cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, la Melbourne, în optimile de finală ale primului turneu major al anului. Halep (30 ani, 15 WTA) a suferit astfel prima sa înfrângere din acest an, la capătul celui mai solicitant meci, care a durat două ore şi 33 de minute, în condiţii dificile, la o temperatură de 32 grade Celsius. Simona Halep a încheiat o serie de opt victorii consecutive, care i-a adus, între altele al 23-lea titlu din carieră, la Melbourne Summer Set 1.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57