Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu nu renunță la Australian Open după accidentarea la gleznă: "Iau totul zi cu zi!"

Irina Aldea

Publicat 09/01/2023 la 15:25 GMT+2

Emma Răducanu și-a recunoscut frustrarea cauzată de accidentarea suferită săptămâna trecută la turneul ASB Classic de la Auckland, unde și-a sucit glezna și a fost nevoită să se retragă din meciul cu Viktoria Kuzmova.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

După un pre-sezon care, în opinia ei, a decurs bine, accidentarea a venit de nicăieri pentru britanică, totul întâmplându-se în apropierea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. În acest context, Emma Răducanu nu renunță la ideea de a reveni în formă la timp pentru Australian Open după accidentarea la gleznă, dezvăluind că speră să revină "OK și pregătită".
Primul turneu major al anului începe peste doar o săptămână, iar Răducanu duce o adevărată bătălie pentru a ajunge la linia de start, după ce săptămâna trecută a abandonat la ASB Classic din Auckland, după ce a alunecat și și-a luxat glezna pe teren, părăsind ulterior terenul în lacrimi.
CITEȘTE ȘI:

Emma Răducanu nu renunță la Australian Open după accidentarea la gleznă

Cu toate acestea, campioana de la US Open 2021 a călătorit la Melbourne în încercarea de a se recupera la timp: "A fost foarte nefericită acea accidentare, pentru că mă simțeam foarte bine în privința sezonului meu, mă simțeam foarte bine cu pregătirea pe care am făcut-o din punct de vedere fizic", a declarat Răducanu.
"Și pur și simplu am avut un accident pe teren, nu știu ce aș fi putut face pentru a preveni cu adevărat acest lucru. Iau lucrurile zi de zi și încerc în fiecare zi să văd și să fac progrese cât mai bine posibil. Vom vedea, sperăm că până luni sau oricând va începe turneul, voi fi bine și voi fi pregătită. O luăm zi după zi și nu încercăm să ne așteptăm la prea multe în acest moment", a transmis Răducanu.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Răducanu, nr. 75 mondial după ce a coborât în clasament anul trecut, când punctele sale de la US Open 2021 au fost scăzute, va încerca să își îmbunătățească rezultatul din turul al doilea la Melbourne anul trecut, atunci când s-a produs debutul său la acest eveniment. Luni, ea a fost filmată participând la prima sesiune de antrenament de la accidentarea gleznei, mișcarea pe teren fiind vizibil afectată.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo