Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scade numărul "tricolorelor" la Australian Open! Irina Begu s-a retras de la primul turneu major din 2024

Irina Aldea

Publicat 29/12/2023 la 18:11 GMT+2

Peste aproximativ două săptămâni va începe Australian Open în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport, iar româncele se pregătesc să joace la primul turneu de Grand Slam al anului. Din păcate, Irina Begu a anunțat că-și va amâna debutul în 2024 și va rata competiția organizată la Melbourne.

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Primul turneu de Grand Slam al anului 2024 începe în aproximativ trei săptămâni la Melbourne, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport. Din păcate, numărul "tricolorelor" prezente pe tabloul principal a scăzut deja, de la 4 la 3. Irina Begu, a treia rachetă a României, și-a anunțat retragerea din cauza unei accidentări: "Australia, îți voi simți lipsa, ne vedem în 2025", a fost mesajul Irinei pe rețelele de socializare.
Prin urmare, pe tabloul principal le avem acum prezente doar pe Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, însă numărul româncelor ar putea crește, dacă alte patru românce vor trece de calificări.Este vorba despre jucătoarele Gabriela Ruse (locul 128 WTA), Andreea Mitu (218), Irina Bara (184) şi Miriam Bulgaru (194), după cum au anunțat organizatorii.

Irina Begu, OUT de la Australian Open 2024

Pe lângă Ruse, Mitu, Bara și Bulgaru, în calificările de la Australian Open vor apărea nume mari. Foştii campioni de la US Open, Dominic Thiem şi Emma Răducanu vor fi cap de afiş în calificările pentru Australian Open, în încercarea de a-şi relansa carierele în 2024, după ce au avut probleme cu accidentările.
Prima mare retragere de la Australian Open a venit joi, pe tabloul feminin de simplu. Finalistă la Roland Garros și semifinalistă la US Open în 2023, Karolina Muchova a avut unul dintre cei mai buni ani ai carierei, dar nu va începe sezonul 2024 la Australian Open, anunțându-și retragerea din timp de la primul turneu major al anului.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo