Alexander Zverev este unul dintre marii favoriți la câștigarea Australian Open, mai ales după ce Djokovic a fost interzis la "Openul Vesel". Germanul a "șchiopătat" în primul tur contra conaționalului Daniel Altmaier, dar în runda a 2-a a trecut categoric de John Millman, pe care l-a învins în 3 seturi, practicând în multe momente un tenis de cea mai înaltă calitate.
Dincolo de ceea ce a fost pe teren, Zverev a analizat la conferința de presă situația legată de starea de sănătate a jucătorilor care participă la primul Grand Slam al anului. Germanul a surprins pe toată lumea când a firmat că este convins de faptul că mai mulți jucători sunt pozitivi în această perioadă, argumentând că acest lucru nu iese la iveală pentru că nu se fac teste.
"În acest an, în Australia, sunt mai multe cazuri decât erau anul trecut, e simplu. Și totuși avem voie să ieșim afară să mâncăm, să facem tot ce vrem, așa că eu cred că este firesc ca mai mulți oameni să ia COVID. Fratele meu, când a ajuns, a fost testat pozitiv și a stat în carantină la Sydney. Cred că mulți jucători au avut Covid când au sosit și cred că mulți au acum. Nu suntem testați. Dacă am fi testați, de departe ar fi mai multe cazuri pozitive printre noi ", a spus Zverev la conferința de presă de după meciul cu Millman.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
IERI LA 19:08
Citește și:

Ugo Humbert, singurul jucător depistat pozitiv până acum la Australian Open

Ugo Humbert a fost eliminat marți de la Australian Open, după ce a pierdut în primul tur în fața lui Richard Gasquet, scor 6-3, 6-7 (4), 6-7 (3), 3-6, după 3 ore și 23 de minute de joc.
Ulterior, sportivul de pe locul 40 ATP a fost depistat pozitiv la testarea pentru Covid-19 și este obligat să se izoleze pentru o săptămână. Francezul a anunțat că acest lucru pe rețelele de socializare, unde a scris că va putea părăsi Australia doar după ce va fi supus unor noi teste.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19