Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cea mai ghinionistă jucătoare la tragerea la sorți de la Australian Open. Tablou infernal

Cristian Mihală

Publicat 16/01/2020 la 11:00 GMT+2

Naomi Osaka, câștigătoarea de la Australian Open 2019, are poate cel mai greu traseu în drumul spre coroana de la Melbourne. Japoneza va avea, începând cu turul trei, doar adversare de calibru.

Naomi Osaka et Petra Kvitova.

Credit imagine: Getty Images

În luptă cu Simona Halep pentru poziția a 3-a în clasamentul mondial, Osaka a fost una dintre marile ghinioniste la tragerea la sorți pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.
Nipona își va începe aventura la Melbourne contra numărul 59 WTA, Marie Bouzkova, pentru ca apoi, începând cu turul trei, să aibă parte de ciocniri de foc. Astfel, în optimi o va întâlni posibil pe Sofia Kenin, pentru ca apoi, în sferturi, în cale să îi poată ieși Serena Williams, marea favorită a competiției.
Aflată pe locul 8 WTA, sportiva din SUA e văzută marea favorită de către specialiști, startul de 2020 fiind unul excelent. Serena are astfel șansa să îi egaleze în sfârșit recordul de Grand Slamuri al lui Margaret Court.

Traseul virtual al lui Naomi Osaka la Australian Open

  • Turul 1 - Marie Bouzkova
  • Turul 2 - Saisai Zheng
  • Turul 3 - Coco Gauff
  • Optimi - Sofia Kenin/Sloane Stephens
  • Sferturi - Serena Williams
  • Semifinale - Ashleigh Barty
  • Finală - Halep/Pliskova
Și Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți grea. Sportiva noastră ar putea să o întâlnească în turul 3 pe Danielle Collins, o sportivă în mare formă, care i-a cedat azi doar 4 gameuri Belindei Bencic, în sferturile de la Adelaide. Tabloul Simonei Halep la Melbourne îl puteți urmări aici.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo