Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Căpitanul-nejucător al MB, după înfrângerea lui Răducanu: "Durează să te obișnuiești cu viața pe circuit"

Alex Masgras

Actualizat 17/04/2022 la 11:05 GMT+3

Emma Răducanu a pierdut ieri partida din Billie Jean King Cup cu un dublu 6-1 în fața cehoaicei Marketa Vondrousova. Campioana de la US Open 2021 a acuzat probleme de deplasare în timpul partidei de la Praga, din cauza unor bătături la picioare.

Emma Raducanu of Great Britain speaks with Anne Keothavong, Team Captain of Great Britain during day two of the Billie Jean King Cup Play-Off match between the Czech Republic and Great Britain on April 16, 2022 in Prague, Czech Republic.

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu a pierdut prima partidă a zilei de sâmbătă dintre Cehia și Marea Britanie în fața numărului 32 WTA, Marketa Vondrousova. Cehoaica s-a impus cu 6-1, 6-1 după 61 de minute de joc.
Harrier Dart a făcut 2-2 la general în meciul următor, după victoria în fața Lindei Fruhvirtova, dar Marea Britanie a pierdut calificarea la turneul final Billie Jean King Cup, după ce perechea Muhcova/Vondrousova s-a impus în partida de dublu în fața perechii Dart/Swan, scor 6-1, 7-5.
În ceea ce o privește pe Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021 a acuzat probleme de deplasare în meciul de ieri, din cauza unor bătături la picioare. Nu este prima oară când Răducanu are probleme cu bătăturile în acest sezon, după ce și la Australian Open a avut probleme asemănătoare la mâna dreaptă.
Anne Keothavong, căpitanul-nejucător al Marii Britanii, a declarat că știa despre problemele Emmei Răducanu și că ar trebui să muncească mai mult pentru a deveni mai robustă:
"Înainte de meci știam că are bătături, dar această problemă s-a agravat în timpul meciului. Nu am avut vreo indicație că nu ar putea să joace sau că nu este pregătită să dea totul pe teren. Durează să te obișnuiești cu viața pe circuit, iar ea trebuie să devină mai robustă. Nu cred că este un secret iar ea muncește pentru acest lucru", a declarat Keothavong, la finalul partidei.
Citește și:

Emma Răducanu: "Mă simt ușurată că nu tenisul meu e problema"

Anul 2022 nu a fost unul foarte bun pentru Emma Răducanu, care nu a reușit să se apropie de rezultatele impresionante din vara anului 2021. Atunci, Răducanu a ajuns până în optimile de la Wimbledon și a câștigat US Open.
La finalul partidei cu Vondrousova, Emma Răducanu a declarat că este dezamăgită de deznodământul întâlnirii cu Cehia:
"Nu am putut să mă deplasez deloc pe teren. Bineînțeles că este frustrant, dar într-un fel ciudat, aceste lucruri îmi dau încredere și mă simt ușurată că nu tenisul meu este problema.
Cred că nivelul meu de tenis este destul de bun, trebuie doar să repet prestațiile bune și să sper să nu mai fie îngreunat de problemele fizice. În momentul în care voi reușit acest lucru, voi fi capabilă să am mai multe meciuri bune la rând", a spus și Emma Răducanu, potrivit Eurosport UK.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo